10 Beste Internationale supermarkten Amsterdam // Your Little Black E book


intro

Volg @yourlbb op Instagram


10 X Beste internationale supermarkten in Amsterdam

Shilla: Hier kun je mij heel vaak vinden voor de lekkerste bulgogi en andere Koreaans / Japanse gadgets.
Gelderlandplein 187, Amsterdam – Facebook pagina

Eichholtz Delicatesse: Hoewel deze winkel op de Leidsestraat zit is het een zaak die expats en iedereen die bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland heeft gewoond wilt kennen. Hier verkopen ze namelijk dingen als broodbeleg en specifieke sauzen die je doen wegdromen bij andere landen.
Leidsestraat 48, Amsterdam – eichholtzdeli.nl

Appetito – Novitalia: Deze Italiaanse groothandel kun je ook bezoeken als je niet bij de KVK ingeschreven staat. Gewoon zonder pasje. Vergeet ook niet de versafdeling in de koeling mee te nemen. Krijg je vrienden of familie te eten? Hier haal je bijvoorbeeld grote bakken melanzane die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven en horeca-kwaliteit ravioli.
Nieuwe Hemweg 4B, Amsterdam – shop.appetito.eu

The Juniors: Ik kende deze zaak niet echt tot ik dit lijstje ging maken. Ken je dat gevoel dat je in het buitenland bent en de supermarkt induikt en weird smaken ontdekt van dingen die ze ook in Nederland verkopen? Dit is de zaak waar je dat óók kunt vinden!
Ferdinand Bolstraat 31, Amsterdam – thejuniors.nl

Amazing Oriental: Ik ben ontzettend fan van alles wat hier in de vriezer ligt. Excellent om in huis te hebben! Van gyoza tot Peking eend voor in de oven en bao buns die je kunt stomen en zelf kunt vullen.
Supermarkt: Nieuwmarkt 27 & Buikslotermeerplein 228
Groothandel: De Flinesstraat 6, Duivendrecht / Amsterdam, Amsterdam – amazingoriental.com

Seoul Food: Je haalt hier heerlijke take-away, maar wist je dat ze ook Koreaanse boodschappen voor thuis verkopen? Van sauzen tot kruiden en meer.
Kinkerstraat 73A, Amsterdam – seoulfoodamsterdam.nl

internationale supermarkten

Seoul Meals, Amsterdam © Fb

Meer internationale supermarkten in Amsterdam

Wah Nam Hong: Hier vind je alles wat je zoekt om de lekkerste Aziatische recepten gewoon thuis te maken.
De Flinesstraat 18, Duivendrecht / Amsterdam – wahnamhong.nl

Hong Kong Tremendous Retailer: Van noodles tot dim sum, dit is een Aziatische supermarkt in West die eigenlijk iedere buurt zou willen hebben.
Kinkerstraat 298H, Amsterdam

Kellys Expat shop: Dit is de winkel die Britse en Amerikaanse expats willen kennen voor alle fooditems die ze zo missen van thuis.
Ferdinand Bolstraat 139, Amsterdam – kellys-expat-shopping.nl

Tjin’s TokoIk hoop sowieso dat de broodjes van Tjin’s geen toelichting nodig hebben. Deze toko is ideal om de bekende producten mee te nemen na een rondje over de Albert Cuypmarkt.
Eerste van der Helststraat 64, Amsterdam – tjinstoko.eu

meer Amsterdam tips

Thuis Wijnproeverij

Bekijk hier nog 7 tips

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black E book.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E book staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!