10 X Beste rooftop bars in Amsterdam // Your Little Black Ebook


Summer time is right here! En wat is er leuker dan bij een van de rooftop bars in Amsterdam uit dit lijstje te borrelen? We hebben het lijstje met de leukste rooftopbars in Amsterdam een replace gegeven voor de zomer van 2021. De afgelopen jaren zijn er heel veel toffe rooftop bars in Amsterdam geopend. Als het even kan, dan gaan we erheen voor de lange zomeravonden die je normaal gesproken misschien alleen zo zou beleven in steden als New York of Hong Kong. Het lijstje groeit ieder jaar weer, soms valt er ook wel eens een adresje af omdat we het niet meer vinden passen. De dakterrassen in Amsterdam uit dit lijstje zijn good voor een borreldate in bijna iedere wijk van de stad. Van chique rooftop bars tot laid again dakterrassen die je meer het gevoel geven in Berlijn te zijn. Ga jij voor een cocktail of toch liever een ijskoud biertje?

Volg @yourlbb op Instagram


Pssst… it is mid-season sale!

Bekijk hier nog 18 tips

10 x beste rooftops in Amsterdam om een drankje te drinken

Bret: Bij Bret eet je niet alleen in het restaurant. Nee ze hebben ook een mooi dakterras waar je kunt zitten. Genieten van het uitzicht, van je omgeving en van de gezellige sfeer. Deze grote rode container is zeker niet te missen is Amsterdam West!
Orlyplein 76, Amsterdam – bret.bar

GAPP: Vanaf deze rooftop kijk je zo uit op de Amstel en zie je zelfs de skyline van Amsterdam! Als je je eigen kleedje meeneemt lijkt het web alsof je in een het park zit, maar dan met een véél beter uitzicht en service.
Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam – hotelcasa.nl

Bureau: Zeker een mooie in het rijtje: Bureau Amsterdam aan de Johan Huizingalaan. Samen met een goed glas wijn geniet jij hier op het mooie dakterras van lunch en diner. Op zoek naar een creatieve omgeving? Die heb je bij Bureau gevonden!
Johan Huizingalaan 763, Amsterdam – caferestaurantbureau.nl

Canvas op de 7e: Deze rooftop in Oost blijft favoriet! Mooi weer op komst? Zorg dan dat je er snel bij bent. Het dakterras zit namelijk bijna altijd vol. Met dank aan het laid again sfeertje dat hier hangt. Dé plek om gezellig biertjes te drinken met vrienden, zittend aan de houten picknicktafels.
Wibautstraat 150, Amsterdam – volkshotel.nl

On The Roof:  Op het dak van industrieel pand in Amsterdam-Noord kun je deze zomer weer naar het pageant On the Roof. Wij zijn al een paar jaar fan van dit mini-festival. Terwijl muzikanten van over de hele wereld optreden, zie je de zon ondergaan terwijl je danst. Hoe leuk! We hopen dat de occasions snel weer mogen bij On The Roof.
Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam – on-the-roof.com

W Lounge: In hartje Amsterdam kun je de hele dag door genieten van de luxe op deze rooftop. De avonden vinden we stiekem toch het leukst. Dan komen de cocktails en hakken tevoorschijn. De lichten worden gedempt en je hebt een prachtig uitzicht vanaf een van de mooiste rooftops in Amsterdam. Additional leuk: er is ook een zwembad aanwezig! Maar dat is officieel alleen voor de hotelgasten.
Spuistraat 175, Amsterdam – wamsterdam.nl

Rooftopbars Amsterdam

W Lounge ,Amsterdam

meer rooftop bar in amsterdam

Het Dakterras: Bovenop het REM eiland is een panorama rooftop te vinden waar je zomers heerlijk zit en uitkijkt over Het IJ. Zomers worden er ook numerous evenementen gehouden die leuk zijn om te bezoeken.
Haparandadam 45-2, Amsterdam – remeiland.com

Zoku Hotel: Het Zoku Resort heeft een fijne city sfeer. En dat zie je ook terug in het dakterras dat ze hebben. Die is een sfeervolle plek om samen te komen. Omgeven door groen. Leuk feitje: In de kassen op het dakterras groeien ze groente die ze weer in de Dwelling Kitchen serveren!
Weesperstraat 105, Amsterdam – livezoku.com

SkyloungeWe zijn geen fan van het interieur van deze bar, maar daar zie je buiten niets van. Eerlik is eerlijk; het uitzicht is namelijk wel heel erg mooi. Je vindt deze rooftopbar bij het Double Tree Hilton resort. In de celebration temper? Elke avond draait de dj fijne tunes. Ga erheen voor zonsondergang need het uitzicht over de wallen is heel erg mooi. Als het donker wordt ’s avonds zie je langzaam aan alle lampjes branden. Knusser kan bijna niet.
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam – skyloungeamsterdam.com

Nemo: Meer dan een bezoekje waard is de rooftop van het museum Nemo! Vanaf 22 meter hoogte heb je een fantastisch uitzicht over het Oosterdok evenals het historisch centrum van Amsterdam. Je moet er wel even voor klimmen, zo’n 120 traptreden, maar geloof mij: het uitzicht is leuk en je kunt er free of charge heen!
Oosterdok 2, Amsterdam – nemosciencemuseum.nl

Meer hotspots in Amsterdam

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Ebook magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!