10 X budgetproof take-away diners Amsterdam // 3-gangen onder € 30,-


Ben je op zoek naar lekkere finances take-away diners in Amsterdam die niet direct je bankrekening plunderen? Er staan al heel veel take-away lijstjes on-line voor verschillende wijken en specifieke gerechten, maar dit lijstje ontbrak nog! Funds proof take-away in Amsterdam waar je bijvoorbeeld een 3-gangen diner kunt afhalen of laten bezorgen voor minder dan € 30,- per persoon. Soms is het een mounted 3-gangen diner en soms kun je met de gadgets van de menukaart zelf iets samenstellen dat je lekker vindt. Heb je zelf nog een tip? Laat het dan weten by way of de Tip De Redactie button onderaan dit artikel.

Volg @yourlbb op Instagram


10 X finances take-away Amsterdam voor een lekker diner

Café Binnenvisser: Misschien wel de beste deal van Amsterdam die je op dit second kunt bestellen voor de kwaliteit. Bij Café Binnenvisser bestel je een 3-gangen menu voor twee personen met vlees voor € 45,- (voor 2!) en vega voor € 41,50. De menu’s wisselen steeds en dat is slim van ze… need zo blij je steeds weer bestellen!

Bestel online

Jacobsz: Bij Jacobsz ben je iedere dag aan het goede adres voor een heerlijke daghap. De dagmaaltijden kosten € 13,50 en kun je zelf omtoveren tot een heerlijk (doordeweeks) 3-gangen diner door er brood bij te bestellen en kaas of chocolademousse toe.

Bestel online

Cafe Cómodo: Stel zelf je ideale taco menu samen met de verschillende taco’s van de menukaart. Ook leuk: ze hebben borrelpakketten in samenwerking met hotspot Hendrix.
Jan Pieter Heijestraat 110, Amsterdam – cafecomodo.nl

Bestel online >

Eetcafé Schotsheuvel: Deze mannen hebben ballen, need ze openen hun zaak gewoon tijdens de tweede lockdown. Straks is Schotsheuvel een eetcafé, nu is het een traiteur waar je heerlijke dingen afhaalt die je alleen thuis even hoeft op te warmen. Stel zelf je perfecte 3-gangen diner samen!

Bekijk het menu

De Duvel: Hier hebben ze met stip één van de beste offers van de stad, need alles wat ik to this point tijdens de lockdowns heb gegeten van De Duvel was lekker. Bestel 3-gangen voor € 25,- van het steeds wisselende menu.

Bestel online

Bam Boa: Nog een sharing menu dat ik inmiddels zelf al meerdere keren heb besteld. Dit menu is ideal als je heerlijk wilt eten, maar niet persé officieel aan de 3-gangen wilt zitten. Gewoon lekker een combine van starters op tafel, daarna verschillende hoofdgerechtjes om te delen en afsluiten met iets zoets. Good, en maar € 24,- per persoon.

Bestel online

Thuis Wijnproeverij

Bekijk hier nog 7 tips

Thuis aan de Amstel: Hier haal je drie gangen voor € 22,50 met een steeds weer wisselen menu. Ook een leuke spot om iets te halen overdag als je een wandeling langs de Amstel gaat maken.
Korte Ouderkerkerdijk 45, Amsterdam – thuisaandeamstel.nl

Bestel online >

Druis: Bij Druis moet je eigenlijk iedere week weer de web site in de gaten houden voor de lekkere take-away gerechten. Stel zelf je menu samen!
Bilderdijkpark 1A, Amsterdam – druis-amsterdam.com

Bestel online >

Cafe Restaurant Amsterdam: Ik kan niet anders zeggen dan dat alles wat ik de afgelopen jaren heb gegeten bij Café Restaurant Amsterdam ALTIJD lekker was. Voor minder dan € 30,- stel je er zelf een godenmaal samen. Met bijvoorbeeld een halve kreeft, lekkere soep, confit de canard en steak tartare.
Watertorenplein 6, Amsterdam – cradam.nl

Bestel online >

De Kop van Oost: Ik moet bekennen dat ik nog steeds niet bij De Kop van Oost heb gegeten (en dat terwijl ze ook een heel fijn terras hebben, dat heb ik al gespot), maar de take-away daar kan ik uit eigen ervaring over meepraten. Die maak je thuis in enkele stappen able to eat en met hun 3-gangen voor € 27,50 horen ze bij de high onder de € 30,-!
Zeeburgerpad 1, Amsterdam – dekopvanoost.com

Bestel online >

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Ebook.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Ebook staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Ebook thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!