10 X de leukste zondagmarkten in oktober door heel Nederland


In het kader van nu het nog kan en magazine een lijstje voor de leukste zondagmarkten in oktober door heel Nederland. Deze markten hebben gezorgd dat ze ook met de aangescherpte maatregelen door kunnen gaan. Op 1,5 meter en met further toezicht en desinfectiepunten. Zelf vind ik het heel fijn om op zondag lekker met het eigen gezin over een markt te struinen die buiten gehouden wordt. Iets lekkers te eten kopen om nee naar huis te nemen en kleine lokale ondernemers supporten die er hun life-style objects aanbieden. Examine voordat je op pad gaat wel altijd de social media kanalen en web site van de organisatie voor wijzigingen en updates. Veel plezier!

Volg @yourlbb op Instagram

10 X de leukste zondagmarkten op 1,5 meter in oktober

11 OKTOBER
Pure Markt: Meer dan 60 ambachtelijke ondernemers, van meals tot handgemaakte life-style objects.
Amstelpark, Amsterdam – Puremarkt.nl
Le Marie Marche Plukt: Een speciale editie van Marie Marché bij de Olmenhorst die helemaal in het teken staat van de oogst.
Langoed Olmenhorst, Lisserbroek – lemariemarche.nl
Homeware Market: Deze week strijkt de bekende Sunday Market neer bij het De Hallen advanced in Amsterdam West voor de Homeware Market.
De Hallen, Amsterdam – sundaymarket.nl

18 OKTOBER
Puur Natuur Markt: Op de Puur Natuur Markt bij de Olmenhorst staan bijzondere standhouders met duurzame, natuurlijke, handgemaakte, lekkere en mooie producten.
Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek – olmenhorst.nl
Museum Market: Het Museumplein in Amsterdam verandert in een creatieve broedplaats met kraampjes van makers en streetfood in samenwerking met de Sunday Market.
Museumplein, Amsterdam – museummarket.nl
Feelgood Market: Een bruisende markt met duurzame, handgemaakte en originele (streek)- producten om te shoppen of direct op te eten.
Strijp S, Eindhoven – feelgoodmarket.nl
Pure Markt: Deze zondag strijkt de Pure Markt neer in het Amsterdamse Bos. Eerst lekker wandelen, daarna langs de kraampjes struinen.
Amsterdamse Bos, Amsterdam – Puremarkt.nl

25 OKTOBER
Swan Market: Altijd leuk om tijdens een dagje Rotterdam naar een zondagmarkt te gaan. De Swan Market strijkt neer op de Parklaan!
Parklaan, Rotterdam – Swanmaket.nl
Pure Markt: Zijn jullie ook zo blij dat het zondagmarkt seizoen weer vol van begin is? Deze week strijkt de markt neer in het mooie Park Frankendael.
Park Frankendael, Amsterdam – Puremarkt.nl
Puur Natuur Markt: Deze gezellige zondagmarkt is tot en met 18 oktober iedere zondag bij de Olmenhorst te vinden.
Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek – olmenhorst.nl

meer Doen tips

Assist Your Locals, sharing is caring

Ga jij bij een hotspot van Your Little Black Ebook eten? Tag @yourlbb op Instagram (Tales) en gebruik de hashtags #supportyourlocals en #yourlbb. De leukste foto’s of video’s repost ik op tales!

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Ebook staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Ebook thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of een must-visit bestemming is? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!