10 X Kerstafdelingen in Amsterdam // Your Little Black Guide


Heb jij de kerstboom al staan? Of ga je hem dit weekend optuigen? Voor al je kerstaccessoires hebben wij een lijstje gemaakt met de beste ideas voor winkels in Amsterdam. Ze kunnen meer dan ooit dit jaar jouw steun wel gebruiken, mocht je nog iets moois nodig hebben voor de kersttafel of voor in de kerstboom. Is jouw increase toe aan iets nieuws? Of heeft de kat alle kerstballen vernield? Met dit lijstje met de beste kerstafdelingen in Amsterdam komt het dit jaar he-le-maal goed! Christmas isn’t cancelled, dus houd Your Little Black Guide in de gaten voor heel veel kerst- en feestdagen ideas.

 | TIP: Heb je dit artikel al gezien met 18 tips om Kerst te vieren tijdens Corona?

Volg @yourlbb op Instagram

Hier scoor je in Amsterdam bijzondere kerstballen

Van chique tot low price range, wij weten overal in Amsterdam de pareltjes voor in de increase en op tafel te vinden. En moet je nog een kerstboom kopen? Test dan ook even dit lijstje met de ouderwetse kerstboomverkopers in de stad (ze staan er weer vanaf het eerste weekend van december).

meer Kerst tips

kerstafdelingen amsterdam

Anthropologie

10 x kerstafdelingen in Amsterdam #supportyourlocals

Anthropologie: Hoewel de winkel er alweer een jaar zit op de Leidsestraat kennen toch veel mensen, aan wie ik erover vertel, Anthropologie niet. Onthouden voor Kerst, need ze hebben hele originele kerstspullen (zie ook het headerbeeld bij deze weblog). Sowieso de allermooiste afdeling met gadgets om de tafel te dekken. En persoonlijke cadeautjes met initialen. Maar vlak de glitters en ballen ook niet uit. We zijn laatst al even wezen kijken en hebben ALLES op de wishlist gezet.

Sissy Boy Homeland: Nog een favoriet waar ik altijd wel kan slagen voor iets moois voor thuis Of het nu Kerst is of niet! De winkel in de kelder van de Magna Plaza in Amsterdam is tremendous groot en ze hebben er hele bijzondere hangers, kaarsenhouders en meer feestelijke gadgets.

H&M Home: WAUW, wat is de winkel van H&M Dwelling mooi op de Kalverstraat. Zelfs als ik iets on-line heb gezien ga ik hier vaak even heen om te kijken hoe het er in het echt uit ziet. Ik heb er voor dit jaar al heel veel mooie kerstitems vandaan gehaald. Niet alleen mooi, ook heel betaalbaar!

It’s All About Christmas Pop-up: Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het hier wel voor Kerst. Kerstballen en thema’s voor bomen in alle kleuren en maten. Wil je een luipaarden of zeemeerminnen increase? No worries, hier scoor je het. Je vindt deze pop-up retailer in de Kalverstraat in Amsterdam dit jaar.

De Bijenkorf: In het centrum van de stad blijft de kerstafdeling van de Bijenkorf er één om even weg te dromen. Met alle glimmende pralerij en grappige kerstballen (inclusief veren, pailletten en glitters) lijkt het internet alsof je door de Droomvlucht wandelt. Hier hebben ze op de kerstafdeling werkelijk álles voor je increase, maar ook prachtig servies om de tafel mooi te dekken.

Pluk Amsterdam: Bij Pluk in de Negen Straatjes is het altijd gezellig. Ook dit jaar hebben ze weer een hele leuke kerstcollectie in de winkels. Van kerstballen in alle vormen tot de mooiste kaarsenhouders, je vindt het hier allemaal. Neem na het shoppen een lekkere warme choco mee of een taartje voor thuis.

© Pluk, Amsterdam - kerstafdelingen in amsterdam

© Pluk, Amsterdam

Flying Tiger: Gaat het jou iets te ver om € 14,95 uit te geven voor één kerstboomhanger? Dan heb ik ook nog wel wat fijne ideas voor kerstafdelingen in Amsterdam voor een kleiner price range voor je, zoals Flying Tiger. Hier is niet alleen de versiering voor je kerstboom origineel én betaalbaar, ook de leukste cadeautjes voor onder je increase vind je hier!

Hema: Zal ik je eens een geheimpje vertellen dat ik iedere week wel een keer bij de HEMA binnenloop en bijna iedere keer naar buiten ga met iets gekocht te hebben? De kerstafdeling staat alweer en dit jaar hebben ze natuurlijk weer de leukste vormen qua kerstballen! Rookworsten, rendieren, vogeltjes, uilen, felgekleurde ballen en slingers. Deze kerstafdeling in Amsterdam is betaalbaar en goed.

Søstrene Grene: Altijd als ik voor mijn nagels bij Sense Magnificence & Way of life ben geweest dan loop ik daarna even binnen bij Søstrene Grene. Blijft toch wel een beetje een snoepwinkel voor hebbedingen. Helemaal met Kerst! Dit Deense interieur walhalla is een van onze favoriete winkels om het thuis gezellig te maken. Het hele jaar door kun je hier terecht voor fijne gadgets van Deens design en ook voor de Kerst weten ze precies wat je wilt. Ze hebben sinds kort ook eindelijk een webshop!

Casa: Ik weet niet of jullie het kunnen, maar mij lukt het bijna nooit om de Casa te verlaten zonder iets te kopen. De kerstafdeling is enormous (bijvoorbeeld bij die in Oostpoort) en ze hebben er alles wat je nodig hebt voor de feestdagen.

En wil je dit jaar toch (bijna) even het gevoel van een kerstmarkt hebben? Dan komt het tuincentrum (vrees ik) het dichtst in de buurt. De kerstafdeling bij Tuincentrum Osdorp is altijd episch, maar dichterbij de stad vind ik de Intratuin ook altijd goed voor inspiratie.

Veel plezier met de voorbereidingen voor Kerst!

meer Kerst tips

Onze nieuwste lijstjes

Heb jij zelf nog ideas voor leuke hotspots die binnenkort de deuren openen of internet open zijn? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!