10 X Kerstboom kopen in Amsterdam 2020 // Your Little Black E book


Wie mij op Instagram volgt weet dat de kerstboom bij mij al een tijdje staat. Goed nieuws voor iedereen die de kerstboom nog moet zetten: je kunt weer kerstbomen op straat kopen bij de vaste verkooppunten in Amsterdam. Grote kans dat jij dit weekend of deze week de kerstboom gaat zetten en om je even te helpen heb ik weer een overzicht gemaakt met alle kerstboom verkoop locaties in Amsterdam! En zoek je nog inspiratie voor leuke kerstballen en versiering? Examine dan dit lijstje met de beste online kerstafdelingen en ideas om kerstdecoratie in Amsterdam te kopen. Anders dan anders dit jaar is dat de kans groot is dat jouw favoriete lokale restaurant of café ook kerstbomen verkoopt dit jaar. Mooie kans om ze weer additional te supporten. Verder zijn er onder andere in het weekend ook kerst(increase)-mini-markten bij onder andere: The Faculty Resort, De Ceuvel en Noorderlicht.

Volg @yourlbb op Instagram


Kerstboom kopen in Amsterdam? Hier scoor je een echte

Nu we eindelijk los mogen op alle lampjes, glitters en ballen, gaan we natuurlijk niet voor het halve werk. Scoor je increase dit jaar bij een lokale ondernemer, zoals een ouderwetse kerstbomenboer of gezellige bloemenstal. Need, nergens hangt er zo’n gezellig sfeertje als daar. Daarom een ode aan de authentieke kerstboom-dealer in Amsterdam die voor jou klaarstaat in de kou om samen de perfecte increase uit te zoeken!

 | TIP: Kerst vieren tijdens Corona? Lees hier 18 tips om het toch gezellig te maken! 

10 x adressen om een échte kerstboom te kopen in Amsterdam

Van Eeghenstraat / Van Baerlestraat: Wie vaker over de Van Baerle fietst, kent deze parel huge. Bij deze bloemenstal kun je het hele jaar door terecht voor prachtige bossen bloemen en in aanloop naar Kerstmis dus ook voor kerstbomen.

Willem de Zwijgerlaan / Admiraal de Ruijterweg: De bloemenstal die alle dagen van het jaar geopend is en waar opa, vader en zoon je helpen bij het kiezen van de juiste increase. Heb je trek gekregen? Naast alle kerstbomen staat een oliebollen kraam!

Cornelis Troostplein: Ook op het Cornelis Troostplein in De Pijp vind je de gouden combinatie van kerstbomen en oliebollen. Bij Jonkmans Bloemen verkopen ze weer kerstbomen.

Eerste Constatijn Huygensstraat / Bosboom Toussaintstraat: Vriendelijke mensen, kerstlampjes en heel veel kerstbomen.

Haarlemmerplein: Ieder jaar weer verandert de vaste bloemenkraam op het Haarlemmerplein in een gezellige kerstbomenstal waar menig Amsterdammer zijn kerstboom koopt. Van de Spaarndammerbuurt tot aan de Staatsliedenbuurt, hier gaan ze heen.

Nieuwmarkt: Daar achter de Waag op de Nieuwmarkt staan de kerstbomen alweer rijen dik uitgestald. Groot en klein! Deze maand staat Davidsboom weer klaar met de mooiste verzameling aan kerstbomen. En daarna ook even langs de oliebollenkraam.

Amstelveenseweg: Je kunt bij Mandy’s Bloemenshop niet alleen je kerstboom kopen maar zelfs laten versieren wanneer jij het tijdens deze drukke maand er geen tijd voor hebt!

Westerdoksplein: de mannen van Kerstbomenamsterdam.nl verkopen dit jaar hun kerstbomen niet alleen on-line, maar ook op het Westerdokplein waar je goed kunt parkeren, op de Vijzelgracht (midden in het centrum), de Houthavens én op het Stadionplein.

Westeinde/ Stadhouderskade: Op de hoek bij de Nederlandse financial institution kun je vanaf 5 december hier ook mooie kerstbomen vinden voor thuis. Met wel zes verschillende soorten zit er altijd wel eentje bij die bij jou previous.

Further: Van een trouwe lezer van Your Little Black E book kreeg ik onlangs ook nog de tip voor een kerstboomverkoper op Marie Heinekenplein in De Pijp!

meer Kerst tips

Missen we jouw gouden adres voor een échte kerstboom in Amsterdam? Laat het ons weten by way of onze tip button hieronder.