10 X leukste terrassen van Rotterdam en Amsterdam


Weet jij al waar je deze week op het terras gaat genieten van de horeca? In deze nieuwe terrasguide deel ik 5 suggestions voor Amsterdam en 5 suggestions voor Rotterdam om deze week volop te genieten van de lentezon. En om de horeca nog wat additional te supporten is de beste tip van alles toch wel deze: bestel je van 28 april t/m 2 mei een Aperol Spritz op het terras dan doneert Aperol € 1,- additional aan de horecazaak waar jij zit om ze nog meer te supporten. Aperol is voor mij één van de drankjes die we veel drinken als we in Oostenrijk en Italië zijn. Daarom geeft dit drankje mij altijd een prompt vakantiegevoel. Excellent dus voor een vakantiegevoel in eigen stad als jij deze week neerploft bij één van deze terrassen in Amsterdam of Rotterdam. Veel plezier alvast!

Volg @yourlbb op Instagram

beste terrassen amsterdam 2021

Eetcafé Schotsheuvel

5 X fijne terrassen in Amsterdam

Eetcafé Schotsheuvel: Eén van de nieuwe terrassen in Amsterdam om zsm te gaan checken is toch wel Eetcafé Schotsheuvel. Op een gezellige hoek in Amsterdam Oud-Zuid heb je hier totaal niet het gevoel dat je in een drukke stad bent. Open van lunch tot (very) early dinner en excellent voor een aperitivo.

BAUT Oost: Ook deze hotspot is gloednieuw! Al is het wel een oude bekende in Oost, need BAUT is vanaf deze week weer open op de ‘oude’ plek waar het ooit begon. Geloof mij als ik zeg dat dit misschien wel het fijnste all-day terras gaat worden aan de Wibautstraat deze zomer.

IJver: Hoe fijn ziet het terras op de eerste foto van deze information eruit? Het is IJver op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Eerst even avenue artwork kijken, daarna lekker lunchen of borrelen op het terras en weer met de pont naar huis. Met de zon op je gezicht, is een vakantie in eigen stad gevoel gegarandeerd.

Wijmpje Beukers: Als er één terras is waar de sfeer altijd goed is, dan is het wel bij Wijmpje Beukers. Het terras is niet groot, dus zorg dat je op tijd gaat om een plekje te bemachtigen. Weg van alle drukte van De Pijp pak je hier je momentje van high quality time samen.

Clos: Eén van de leukste nieuwe terrassen in Oost die in 2020 de deuren opende. Ik bedoel maar: waar zit je nu midden in de stad onder de wijnranken? De gerechtjes zijn excellent om te delen, dus ik zou zeggen: reserveer aan het eind van de middag en maak er een early dinner van.

 | TIP: bestel van 28 april tot en met 2 mei een Aperol Spritz op het terras en Aperol doneert € 1,- aan jouw favoriete horecazaak waar jij op het terras zit! Check op hun Instagram account hoe je meedoet >>

5 X niet te missen terrassen in Rotterdam

Hotel New York: Ik moet bekennen dat ik de afgelopen weken meerdere keren heb gedacht aan het fijne terras van Resort New York in Rotterdam. Een groot plateau fruit de mer, uitzicht op het water en de watertaxi die af en toe voorbij komt, de fijne Rotterdamse nuchterheid… ik heb het gemist!

Aloha: Voor tropische vibes hoef je niet naar het buitenland. In Rotterdam reserveer je gewoon een plek op het terras van Aloha in het oude Tropicana zwembad. Iets lekkers te eten en een drankje erbij en waan je op vakantie aan de costa del Maas.

Dudok in Het Park: Ik hoor je denken… Dudok in welk park? In Het Park, het park waar de Euromast staat vlakbij het Museumkwartier, zit hier één van de locaties van de beroemde Brasserie Dudok. Omgeven door groen is dit een heerlijke plek om weer voor het eerst te borrelen op het terras.

De Tuin: Wil je de drukte van de stad nog een beetje vermijden? Dan wil je het terras van De Tuin van de vier windstreken kennen. Aan het water in het Kralingsebos zit je hier straks weer heerlijk om wat te eten en te drinken voor of na een wandeling.

Biergarten: First come, first served. Reserveren bij deze Rotterdamse hotspot kan alleen aan de deur. Een begrip in de stad, altijd ‘druk’ en gezellig. Excellent voor de borrel en you gotta love them voor hun visie op het thuiswerken. ‘Working from the terrace’, is the brand new; ‘working from house’. Zie ik je daar :-)?

beste-terrassen-rotterdam-2021

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black E-book.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E-book staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Yourlbb’s Boeken Store

Volg je Your Little Black E-book al op Instagram?

With love,

Anne

In samenwerking met Aperol, onder de 18 geen alcohol

| PS: Ken jij Your Little Black E-book’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke suggestions hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.