10 X Mexicaanse thuisbezorgd in Amsterdam // Your Little Black Guide


De laatste tijd maak in thuis steeds vaker breakfast taco’s en burrito’s voor ontbijt. En dat is niet voor niks. Need na alle fine dining take-away heb ik stiekem steeds meer zin in ouderwets lekker consolation meals. Het lekkerste Mexicaans thuisbezorgd in Amsterdam, waarvoor je in de avond alleen even je financial institution hoeft te verlaten om de voordeur open te doen en daarna weer terug kunt naar het bingewatchen van je serie. Dat dus! Van taco’s tot burrito’s en quesadillas. En vooruit, het liefst ook nog een portie loaded nacho’s erbij. Kwak zure room erop en wat additional salsa en eten maar. In deze nieuwe take-away en supply information heb ik mijn favoriete Mexican meals op een rij gezet die gewoon thuisbezorgen in Amsterdam. Get pleasure from !

Volg @yourlbb op Instagram


10 X Mexicaanse eating places thuisbezorgd in amsterdam

Burritos Anonymous: Ik betrap mezelf er soms op dat ik de menukaart wel eens bekijk om inspiratie op te doen voor lekkere taco of burrito combinaties. Gelukkig bezorgen ze voor de dagen dat je geen zin hebt om te koken gewoon thuis!
Zeeburgerstraat 4, Amsterdam – burritos-anonymous.nl

Taqueria Lima: Altijd lekker de taco’s van Taqueria Lima. De juiste spice, de lekkere vulling. On-line te bestellen through onder andere Uber Eats.
Bellamyplein 51, Amsterdam – taquerialima.nl

Bestel online

Burrito Maker: Excellent consolation meals voor als je de dag ervoor iets te laat bent opgebleven met teveel drankjes en Netflix. Burrito’s zijn altijd goed! Zeker met additional kaas en zure room. Get pleasure from!
Haarlemmerplein 29, Amsterdam

BESTEL HIER VIA THUISBEZORGD

Ritos Mexican food: Ze noemen het zelf Recent Mex en dat is wel een goede time period. Hier alles vers, soms web even gezonder en in plaats van de burrito kun je ook voor een bowl kiezen en dus voor minder carbs.
Eerste Constantijn Huygensstraat 69H, Amsterdam – ritosnederland.nl

BESTEL HIER VIA DELIVEROO

Taco Cartel: Bij Taco Cartel kun je zelf je perfecte menu samenstellen zodat je in één keer klaar bent. Ik ga altijd voor de breakfast taco of de al pastor en wat iets is om te onthouden is dat ze ook een boozy brunch field hebben!
Van Woustraat 29H, Amsterdam – taco-cartel.com

BESTEL HIER VIA THUISBEZORGD

Thuis Wijnproeverij

Bekijk hier nog 7 tips

Meer Mexicaans thuisbezorgd in Amsterdam

Cantina Caliente: Om de versheid iedere dag weer te garanderen werken ze hier met een klein menu dat vaak wisselt. Naast Mexicaanse gerechten staan er ook gerechten uit Peru en Argentinië op de menukaart.
Roetersstraat 192, Amsterdam – cantinacaliente.nl

BESTEL HIER VIA UBER EATS

Mr Haz: Deze tacobar ziet er tremendous leuk uit en is een residence voor verschillende avenue artists die er een kunstwerk hebben gemaakt. Gelukkig doen ze ook supply en take-away. De taco’s zijn web wat groter en de taco’s met jerk hen en grilled steak zijn aanraders.
Egelantiersstraat 24, Amsterdam – mrhaz-tacobar.nl

BESTEL HIER VIA UBER EATS

Tomatillo: Met twee locaties is er altijd wel een locatie in de buurt om wat te bestellen. Tremendous verse tex mex met een heel erg uitgebreide menukaart waardoor het eigenlijk nog lastig kiezen is.
Overtoom 261, Amsterdam – tomatillo.nl

BESTEL HIER VIA UBER EATS

Cabrón: Nu al zin om hier weer een keer te naartoe te gaan, maar gelukkig bezorgen ze het grootste gedeelte van de week ook gewoon lekker thuis. Naast taco’s vind je hier ook andere lekkere gerechten op de kaart, zoals quesadillas, ceviche en nacho’s.
Albert Cuypstraat 168D, Amsterdam – cabron-amsterdam.nl

BESTEL HIER VIA DELIVEROO

The Fento: Fento is de eerste plant primarily based Mexicaan in Amsterdam. Hier eet je de lekkerste burrito’s die helemaal plantaardig zijn. Ze hebben inmiddels twee locaties in West, waaronder in De Foodhallen.
Bellamyplein 51, Amsterdam – thefento.com

BESTEL HIER VIA DELIVEROO

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!