13 X burgers thuisbezorgd in Amsterdam of take-away


Een goede burger gaat er altijd in! Van vegetarische burgers tot driedubbele meat burgers, helemaal veganistisch of visburgers. We hebben besteld, we hebben geproefd, we hebben gevraagd en voor jou uitgezocht waar je de lekkerste burgers in Amsterdam bestelt en gewoon laat thuisbezorgen (of even afhaalt als je in de buurt woont).

Missen we jouw favoriete burgertent in Amsterdam die aan thuisbezorging of take-away doet? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!

Volg @yourlbb op Instagram

13 X (HAM)burgers thuisbezorgd in amsterdam

The Butcher: Deze juicy burgers zijn excellent qua formaat en komen met de lekkerste toppings. Vergeet niet de frietjes van zoete aardappel erbij te nemen, die zijn zó lekker!
Paleisstraat 14, Amsterdam – the-butcher.com

Bestel de burgers van the Butcher via Uber Eats

Thrill Grill: Zin in een burger? Thrill Grill is iedere dag open voor bezorging through Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Natuurlijk voor de burgers (Hallo, triple cheeseburger!), maar ook voor bijvoorbeeld een scorching canine of ribs. En handig: ze hebben ook drie verschillende children menu’s met een (veggie) burger of hotdog.
Eerste Constantijn Huygensstraat 35-37, Amsterdam – thrillgrill.nl

Bestel hier via Thuisbezorgd

Vegan Junkfood Bar: Soms kunnen we het bijna niet geloven, maar echt alles wat hier besteld kan worden is vegan. Ook de burgers! Beschikbaar voor take-away en thuisbezorgen!
Marie Heinekenplein 9, Amsterdam – veganjunkfoodbar.com

Bestel Vegan Junkfood Bar via Thuisbezorgd

Rotisserie: De lekkere burgers van Rotisserie Amsterdam zijn op de verschillende locaties te bestellen voor thuisbezorging. Onze responsible pleasure? The Royale met heeeeel veel kaas! Bestel deze through Uber Eats, Deliveroo, Thuisbezorgd of kom je burger als take-away bestelling afhalen.
Beukenplein 17, Amsterdam – rotisserieamsterdam.nl

Bestel hier via Deliveroo

Soil: Deze zaak is één van de redenen dat ik mezelf echt meer wil verdiepen in vegan koken. Het bewijs dat vegan eten écht niet saai is, als je maar weet wat je moet doen. Verschillende lekkere warme bowls, vegan burgers en meer!
Bilderdijkstraat 141h, Amsterdam – oursoil.co

Bestel hier via Thuisbezorgd

De Biertuin: In de zomer zitten we hier maar wat graag op het terras. Maar wist je dat De Biertuin nu ook thuisbezorgt? Op de kaart staan niet alleen drie lekkere juicy burgers om uit te kiezen, je kunt er ook snacks bestellen voor tijdens een borrel avond. En ben je een bierliefhebber? Bestel dan direct een speciaalbiertje mee!
Linnaeusstraat 29, Amsterdam – debiertuin.nl

Bestel De Biertuin via Thuisbezorgd

Geflipt: Je kunt de burgers van Geflipt on-line bestellen through Uber Eats, Deliveroo en Thuisbezorgd of je kunt langskomen om de burgers af te halen bij het bestelraam. Handig, ze hebben ook een burgermenu waar direct frietjes en een drankje bij zitten.
Van Woustraat 15, Amsterdam – gefliptburgers.nl

Bestel hier de burgers van Geflipt

Cannibale Royal: Ga je voor de burger of krijg je na het kijken op de web site toch meer zin in de Cannibale ribs? Bij elke maaltijd krijg je web als in het restaurant zelf er een goede portie friet bij, mmm!
Handboogstraat 17a, Amsterdam – cannibaleroyale.nl

Bestel via Thuisbezorgd

Burger Bar: Van een basic cheeseburger tot een vegetarische portobelloburger, en van hen tot een burger van wagyu beef. Klinkt goed he?
Eerste van der Helststraat 62, Amsterdam – burgerbar.nl

Bestel via Uber Eats

Vegan Burger Brothers: Zij bezorgen de tot nummer één uitgeroepen vegan burger op Deliveroo. De smaak is echt bijna niet van normaal vlees te onderscheiden. Bestel de loaded fries erbij voor een avond consolation meals en Netflix.
Laurierstraat 212I, Amsterdam – veganburgerbrothers.nl

Bestel Vegan Burger Brothers via Uber Eats

Café Nassau: In het weekend lunch en koffie to go. Iedere avond (behalve dinsdag) de Black Angus burger of een vega burger to go of thuisbezorgd door het group in een straal van 5 minuten.
De Wittenkade 105A, Amsterdam – cafenassau.com

Bestel hier via de website

Frits: Bij Frits ben je aan het goede adres voor burgers en biertjes to go. Houd je van pittig eten? Bestel dan de Chilli Burger!
Jan Evertsenstraat 135, Amsterdam – frits-amsterdam.nl

Bestel hier via de website

The Beef Chief: Bestel een Do It Your self burger equipment en bak de juicy burgers thuis of laat ze kant en klaar bezorgen through Deliveroo. Onze favoriet? Met stip de Kimchief!
Gedempt Hamerkanaal 85A, Amsterdam – thebeefchief.com

Bestel hier via Uber Eats

| THUISRESTAURANT TIPS: Op Your Little Black E book verschijnt bijna iedere dag een nieuwe evaluation van één van onze favoriete eating places die nu ook thuisbezorgen of aan take-away doen. Je vindt ze in de nieuwe THUISRESTAURANT categorie, samen met heel veel andere handige lijstjes per wijk of soort gerecht. Eet smakelijk! Bekijk alle Corona-proof restaurant tips hier >>

Al gespot dat je op Your Little Black E book nu ook heerlijke recepten kunt vinden om thuis te maken? Klik hier om direct een lekker recept uit te zoeken >>

Meer inspiratie voor thuis? Wij hebben heel veel ideas!

CHECK HIER HET STAY IN DOSSIER

Onze nieuwste lijstjes

Heb jij zelf nog ideas voor een restaurant dat thuisbezorgd? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!