14 X Thais thuisbezorgd in Amsterdam // Your Little Black E-book


Het is geen geheim dat ik een ontzettende liefhebber ben van Thailand. Tijd dus voor een lijstje met de beste Thaise eating places in Amsterdam die thuisbezorgen. Eerder maakte ik al een lijstje met Thaise eethuisjes in Amsterdam, maar soms is het fijn om gewoon thuis met een bordje Pad Thai op de financial institution een serie te kijken. Zelf kan ik niet wachten om weer richting Bangkok te gaan voor een foodvakantie en in Chinatown op de avondmarkt te eten. Er zijn eigenlijk geen Thaise gerechten die ik niet lekker vindt. Zelf bestel ik vaak bij Thai Chook om op secure te spelen, maar ik vind het ook leuk om juist nieuwe restaurant te ontdekken. Dan bestel ik altijd één gerecht waarvan ik zeker weet dat ik het lekker vind en iets dat ik nog nooit heb gegeten om ook eens iets nieuws te proberen. In deze nieuwe lijst vind je de beste Thai thuisbezorgd in Amsterdam ideas!

 | OOK LEUK: Wil je zelf een keer Thais koken thuis? Check dan dit lijstje met 6 recepten >>

Volg @yourlbb op Instagram


14 X Thais thuisbezorgd in Amsterdam

Rakang: De bekende Thaise gerechten voor take-away die allemaal zo spicy gemaakt kunnen worden als hoe jij het lekker vindt.
Elandsgracht 29, Amsterdam – rakang.nl

Bestel online >

Na Siam: Alleen telefonisch te bestellen en af te halen in de Kerkstraat vlakbij Amstelveld. Authentieke Thaise gerechten en bestel ook vooral de combi van voorgerechten om te delen.
Kerkstraat 332, Amsterdam – nasiam.nl

Bestel online >

Boi Boi: Thaise gerechten, maar dan wel in een hip interieur. Onder andere voor bezorging through Deliveroo en Thuisbezorgd.
Dapperstraat 12HS, Amsterdam – boiboi.com

Bestel online

Naa Thai: De pad thai bij Naa Thai en tom yam koeng zijn aanraders. Om af te halen of te bestellen through Deliveroo en Thuisbezorgd.
Sarphatipark 18h, Amsterdam – naathai.nl

Bestel online >

Thai Restaurant Bangkok: Hier eet ik wel eens Thais voordat ik naar de movie ga bij Tuschinski. De gebakken Thaise biefstuk is altijd lekker!
Reguliersdwarsstraat 117, Amsterdam – restaurant-bangkok.nl

Bestel online >

Thais thuisbezorgd Amsterdam Bangkok

Thais Restaurant Bangkok, Amsterdam © Fb

Meer thais eten thuisbezorgd in Amsterdam

Thai Tiger: Vooraf bestellen through de web site en dan afhalen op het Javaplein. Thai Tiger is één van de beste Thaise eating places in Oost.
Javaplein 7, Amsterdam – thaitiger.nl

Bestel online >

Koh Kitchen of Happiness: Goed nieuws voor iedereen op IJburg. Dit Thaise restaurant is niet alleen goed, ze bezorgen ook thuis through IJburg Eats.
Krijn Taconiskade 372, Amsterdam – kohkitchen.nl

Bestel online >

Yum Yum Thai: De pad thai en massaman zijn altijd lekker, voeg daar dan de yum yum combine aan toe en je menu is compleet.
Ceintuurbaan 326, Amsterdam – yumyumthai.nl

Bestel online >

Thai Bird: Ik zei het al eerder, maar Thai Chook blijft toch wel favoriet. Hun pad thai vind ik nog altijd het lekkerst. Limoentje erover en eten maar!
Zeedijk 72, Amsterdam – thai-bird.nl

Bestel online >

Thais Thuisbezorgd Bird Thai

Thai Chook, Amsterdam © Fb

Thuis Wijnproeverij

Bekijk hier nog 7 tips

Meer goede thaise eating places thuisbezorgd in Amsterdam

Thai Company: Hier is de phaneng neua heel erg lekker en precies goed pittig.
Kinkerstraat 178, Amsterdam – thai-company-amsterdam.nl

Bestel online >

Khorat Top Thai: Herken je dat, dat je zo veel voorgerechten besteld dat je soms al vol zit als je nog maar aan je curry gerecht moet beginnen? Bij Khorat is die verleiding wel erg groot! om heel veel starters te bestellen, need alle klassiekers staan op de kaart.
Tweede Constantijn Huygensstraat 64, Amsterdam – khorat-topthai.nl

Bestel online

Thaicoon: Als het bij Thai Chook te druk is en de bezorging duurt lang, dan bestel ik altijd bij Thaicoon in Oost. De rode curry is een aanrader!
Beukenplein 10, Amsterdam – thaicoon.nl

Bestel online

Krua Buppha Thais Restaurant: Authentieke Thaise gerechten die je gewoon through Deliverook thuis laat bezorgen.
Van Woustraat 241, Amsterdam – krua-buppha.nl

Bestel online >

Bar Mash: Oh wat zit je hier in de zomer toch heerlijk op het terras en wat is het Thaise eten er verrassend goed. Gelukkig bezorgt Bar Mash ook thuis in een deel van Amsterdam! Ik duim voor je dat jouw postcodegebied er ook bij zit.
Gerard Douplein 9, Amsterdam – barmash.nl

Bestel online >

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black E-book.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E-book staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E-book thuis previous? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!