16 x parken om te barbecueën in Amsterdam // Your Little Black Ebook


Ben je op zoek naar een park waar je magazine barbecueën in Amsterdam? Fingers crossed voor een heerlijke zomer in eigen stad, met heel veel momenten om de barbecue aan te steken. Ook leuk om met vrienden af te spreken, allemaal op een eigen picknickkleed rond de barbecue. Maak een lekkere combine van vega, vlees en vis voor en laar iedereen iets meenemen. Helaas mogen we niet meer in alle parken barbecueën in Amsterdam en daarom hebben we met de laatste informatie van de Gemeente Amsterdam dit lijstje voorzien van een 2021 replace. Dit jaar zestien parken waar je wél magazine barbecueën in Amsterdam. Staat jouw favoriete spot ertussen? En niet vergeten: uiteraard ruim je na het eten AL het afval op en gooi je de kolen in de daarvoor bestemde afvalbakken. Need barbecueën in het openbaar kan alleen als we ons met zijn allen aan de regels houden!

 | GOED OM TE WETEN: In sommige parken magazine je alleen op specifiek aangegeven plekken barbecueën. Bekijk van te voren by way of Gemeente Amsterdam welke delen van de parken dit precies zijn.

Volg @yourlbb op Instagram

Store hier handige BBQ necessities VOOR IN HET PARK

Van hyperlinks naar rechts met de klok mee: Cobb Pro Houtskool BBQ // Picknick kleed //  Weber go-anywhere houtskool BBQ // Picknickmand voor 4 personen // Zwarte Coolerbag// Bamboe bestek set

16 x parken waar je wél magazine barbecueën in amsterdam

Sloterpark: In Amsterdam West vind je het Sloterpark waar je op bepaalde plekken met je BBQ magazine genieten van lange zomeravonden. Nog iets anders fijns aan dit park; het ligt aan de Sloterplas, oftewel neem je zwemspullen mee!

Het Amsterdamse Bos: Een mooi groot park (bos) is het Amsterdamse Bos. Neem je BBQ mee (ga wel 50 meter van de bosrand zitten i.v.m. bosbranden) en geniet van het stukje natuur dat Amsterdam ook te bieden heeft. Geen eigen BBQ om mee te nemen? In het Amsterdamse bos staan ook zes openbare BBQ’s die je kunt gebruiken.

Stadspark Osdorp: Woon je in de buurt van Osdorp en heb je zin om met vrienden in een park gezellig te barbecueën? Dan moet je naar Stadspark Osdorp gaan. Misschien niet het eerste park waar je aan denkt, maar juist daarom leuk om eens een ander stukje van de stadsrand te ontdekken.

Rembrandtpark: Het Rembrandtpark is heerlijk groot, maar let op need je magazine niet overal barbecueën. Bekijk van te voren op welke aangegeven plekken het magazine voordat je de bbq aansteekt.

Noorder-IJplas: In Noord, internet buiten de ring, vind je de Noorder-IJplas. En goed nieuws, hier magazine je ook barbecueën. Misschien niet het dichtstbijzijnde park maar wel heerlijk aan het water!

Oosterpark: Een van de fijnste parken in Amsterdam is het Oosterpark. Zit aan het water of plof neer in het gras. Geniet van je vega spies van de BBQ, muziekje en je vrienden. Kon het maar altijd zomer zijn, zo fijn…

Park Frankendael: Te druk in het Oosterpark? Ga naar het Park Frankendael in Amsterdam Oost. Ga naar de Dappermarkt of een van de buurtwinkeltjes voor verse producten voor op de BBQ. Is het in Frankendael te druk? Ga dan naar het Darwinplantsoen, wat er haast naast ligt.

IJ-Oever: Vanaf het centraal station ben je met het pontje zo bij de IJ-Oever naast het EYE Museum, waar je heerlijk aan het water kunt zitten. Geniet van de langskomende bootjes, een fijn briesje en je vrienden naast het IJ in Noord.

Noorderpark: Vanaf de pont nog een stukje fietsen, maar dan zit je ook wel heel erg mooi. In het Noorderpark zit je tussen al het groen en aan het water. Hier kom je excellent tot rust en klets je bij met je vrienden. Kijk van te voren wel waar je de bbq magazine aansteken need het magazine niet overal in het park.

Theo van Goghpark: Bij het strand van IJburg geweest om aan het water te zonnen en te zwemmen? Ga daarna barbecueën in het Theo van Goghpark. Het is een nieuw park op IJburg, waar je zonder problemen je BBQ magazine aansteken.

W.H. Vliegenbos: Als je hier zit lijkt het internet alsof je ver van de stad verwijderd bent. Wat een rust en zo veel groen in Amsterdam Noord! Er zit hier ook een tenting, dus je kunt er meteen een staycation in eigen stad van maken!

Westerpark: Een van de gezelligste plekjes in Amsterdam West. Met de vele leuke activiteiten die er hier te doen zijn is je avond helemaal excellent met een gezellige barbecue met vrienden.

Diemerpark: Na een dagje aan het water te hebben gezeten zin om te barbecueën? In het park geldt de regel dat je alleen na toestemming de BBQ magazine aansteken.

Erasmuspark: Een andere leuke plek om te gaan barbecueën met vrienden, is het Erasmuspark. Lekker langs het water of wat verder het park in. Bekijk goed op welke aangegeven plekken je de BBQ magazine neerzetten.

Flevopark: Even een gezellige dag de drukte van de stad ontvluchten. In het Flevopark kun je genieten van het groen en het water. Neem voor ’s avonds de BBQ mee om op het grote veld bij de tennisbanen te barbecueën.

Gaasperplas: Niet alleen de perfecte locatie voor een dagje strand in de stad. Bij de Gaasperplas magazine je ook (bijna) overal de BBQ aansteken. Take pleasure in!

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Ebook magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!