18 t/m 20 juni in Amsterdam


Yesssssss, de cocktailbars zijn weer open. Om dit te vieren kun je van 18 t/m 20 juni een cocktailbar stroll doen met Johnnie Walker en bij drie verschillende cocktailsbars in Amsterdam een excessive ball cocktail bestellen voor slechts € 6,-. Wandel van Pikoteo richting Amsterdam Centrum, verover een kruk aan de knalroze bar bij Tremendous Lyan en sluit de stroll af met de Johnnie & Ginger bij Duke of Tokyo (en wie weet wel een nummertje karaoke!). Wil je zeker zijn van een plek, dan kun je reserveren, maar een walk-in kan natuurlijk ook. Laat het staff bij de verschillende bars je adviseren voor een lekker bijpassend hapje en geniet van je Johnnie Walker cocktail! Deze cocktail stroll is one-way en zonder de stops doe je er ongeveer 45 minuten over, inclusief stops ongeveer 3 tot 3,5 uur. De begin is bij Pikoteo en daar kun je tot 18 uur terecht! Heb je iets minder tijd voor de hele wandeling? Je kunt natuurlijk ook bij één van de bars uit deze stroll langsgaan om de Johnnie Walker excessive ball te proeven.

| TIP: open de route van deze The Johnnie Walker Cocktailbar Stroll direct op je mobieltje in Google Maps. Klik hier >>

Johnnie Walker highball cocktails

START cocktailbar stroll:

pikoteo – Houtmankade 9

Wie wel eens bij Pikoteo heeft gegeten weet dat dit een heel erg goed idee is. In de zomer hebben ze een erg fijn terras, maar vlak ook de cocktailbar niet uit. Geloof mij: deze mannen weten wat ze doen! Tijdens de Johnnie Walker Cocktailbar Stroll bestel je hier voor € 6,- de Johnnie & Lemon. Een frisse cocktail op foundation van Johnnie Walker Black Label en citroenlimonade gegarneerd met Thaise basilicum. Zoals al eerder gemeld: bij Pikoteo kun je tot 18 uur de Johnnie & Lemon bestellen!

Reserveer online

Maintain Strolling: Pikoteo – Tremendous Lyan

Vanaf Pikoteo wandel je in 24 minuten naar Tremendous Lyan in hartje centrum van Amsterdam. Precies lang genoeg om tegen de tijd dat je aankomt weer zin te hebben in de volgende excessive ball met een lekker hapje. Wandel over de Houtmankade richting de Planciusstraat die je bijna tot het Haarlemmerplein uitloopt. Vlak daarvoor sla je linksaf de Tussen de Bogen in, wandel je through de Haarlemmer Houttuinen tot de Korte Prinsengracht en sla je daarna direct linksaf de altijd levendige Haarlemmerstraat op. Die wandel je helemaal uit tot deze overgaat in de Nieuwendijk. Zodra je aankomt bij de Martelaarsgracht sla je rechtsaf en kun je het Kimpton De Witt lodge waar cocktailbar Tremendous Lyan zit al zien liggen. Je bent aangekomen bij Nieuwezijds Voorburgwal 3, de volgende cease!

© Pikoteo

cease 2 cocktailbar stroll:

Tremendous Lyan – Nieuwezijds Voorburgwal 3

Tremendous Lyan is een cocktailbar vol met knusse hoekjes. In een snoepkleurig interieur met een knipoog naar de jaren ’50 drink je hier de beste cocktails van de hand van Mr Lyan. Speciaal voor The Johnnie Walker Cocktailbar Stroll hebben zij een eigen ‘Johnnie & …. cocktail’ bedacht. Welk ingredient zij gaan gebruiken houden ze nog even geheim, maar dat het goed gaat worden daar twijfelen we niet aan. Mr Lyan is namelijk al eerder bekroond met de prijs van ‘Beste cocktailbar in de wereld’.

Reserveer online

Maintain Strolling: Tremendous Lyan – Duke of Tokyo

Vanaf Tremendous Lyan is het ongeveer 20 minuutjes lopen naar Duke of Tokyo. Je hoeft niet bang te zijn dat je na deze lekkere cocktail zult verdwalen in Amsterdam. Je kunt de Nieuwezijds Voorburgwal namelijk helemaal uitlopen tot je bij het Spui aankomt. Daar steek je door naar de Singel en through het Koningsplein ga je de Reguliersdwarsstraat in. Loop nog een paar honderd meter door en aan je linkerhand vind je Duke of Tokyo op nummer 37.

© Tremendous Lyan

final name Cocktailbar Stroll:

Duke of Tokyo – reguliersdwarsstraat 37

Wie wel eens in Tokyo is geweest zal de vibes van Duke of Tokyo zeker herkennen. Alsof je door één van de smalle steegjes vol met kroegjes in de wijk Golden Gai loopt. Wie nog nooit in Tokyo is geweest: wees gewaarschuwd, need de kans is groot dat deze stad direct op jouw bucketlist komt te staan. Tijdens de Johnnie Walker Cocktail Stroll bestel je bij Duke of Tokyo voor slechts € 6,- een heerlijke Johnnie & Ginger excessive ball. Dit is de laatste cease van de Cocktail Stroll, dus je kunt altijd blijven hangen voor een potje karaoke in één van de privékamers! Simply saying ;-).

Reserveer online

© Duke of Tokyo

Ga jij The Johnnie Walker Cocktailbar Stroll doen op 18, 19 of 20 juni? Veel plezier bij Pikoteo, Tremendous Lyan en Duke of Tokyo en KEEP WALKING!

Wil jij thuis een Johnnie Walker cocktail maken? Doe hier direct je inkopen >>

Geen 18, geen alcohol en drink responsibly tijdens de stroll. 

Johnnie & Lemon

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black E-book.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Yourlbb’s Boeken Store

Volg je Your Little Black E-book al op Instagram?

With love,

Anne

In samenwerking met Diageo, onder de 18 geen alcohol

| PS: Ken jij Your Little Black E-book’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke suggestions hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.