21 X Amsterdam Noord thuisbezorg + take-away overzicht voor iedere wijk


Woon je in Amsterdam Noord? Dan ga je heel blij worden met dit ultieme Amsterdam Noord thuisbezorg en take-away overzicht met álle hotspots die tijdens de Corona lockdown ‘open’ zijn. Om het uitzoeken van een restaurant wat makkelijker te maken heb ik de ideas voor de beste thuisbezorgadressen onderverdeeld in NDSM Werf + omgeving, Overhoeks + Van der Pekbuurt en IJplein + omgeving. Monnikenwerk om uit te pluizen wie er wel en niet open zijn, maar volgens mij is het aardig gelukt om voor jullie een zo compleet mogelijke lijst te maken met de beste thuisbezorg en take-away adressen voor Amsterdam Noord met 21 van onze favorieten.

eten THUISBEZORGEN & AFHALEN IN AMSTERDAM Noord

Helaas bezorgen er in Amsterdam Noord Amsterdam Noord minder hotspots tot aan de deur. Through de zwarte buttons kun je direct naar de web site van het restaurant of de thuisbezorgwebsite doorklikken. Through de bekende thuisbezorgwebsites kun je by way of je postcode checken of ze ook bij jou thuis bezorgen.

Mist er volgens jou nog een topper die echt niet in dit lijstje magazine ontbreken? Of is er een restaurant gestopt? Laat het dan weten by way of de TIP DE REDACTIE button. Samen houden we deze lijst updated nu we (zo veel mogelijk) binnenblijven!