22 x Verwarmd terras in Amsterdam // Your Little Black E book


De zomer is inmiddels al een tijdje afgelopen en dus ook de dagen dat we met z’n allen tot in de late uurtjes op het terras doorbrengen met een drankje en een goeie borrelhap. Om toch dat gevoel een beetje huge te houden in de winter, blijven we gewoon zitten. Need in Amsterdam zijn er een aantal superleuke verwarmde terrassen waar je prima de avond kunt doorbrengen met een wijntje en vrienden. Waar vind je nou het allerleukste verwarmd terras in Amsterdam?  Dit zijn de leukste spots voor een verwarmd terras in Amsterdam. Lekker broeien!

Volg @yourlbb op Instagram

22 X verwarmde terrassen in Amsterdam

Bar Spek: In de Baarsjes is Bar Spek de perfecte plek waar je het hele jaar door op het terras kunt zitten.  Op de kaart staan heerlijke pizza’s en andere gerechten voor een vriendelijk prijsje. Echt een aanrader!
Admiraal de Ruijterweg 1, Amsterdam – barspek.nl

Gent aan de Schinkel: Achter het Vondelpark in Amsterdam Zuid vind je café restaurant Gent aan de Schinkel. Een erg gezellig terras en de ideale spot om de avond door te brengen met vrienden of je lover.
Theophile de Bockstraat 1, Amsterdam – gentaandeschinkel.nl

Bar Mash: Bar Mash is een piepklein barretje in De Pijp waar je aan lange biertafels, onder de heaters, kunt borrelen met vrienden. De Aziatische snackjes zijn hier ook superlekker. Excellent voor de vrijmibo!
Gerard Douplein 9, Amsterdam – barmash.nl

Louie Louie: Bij deze hotspot in Amsterdam Oost is het prima vertoeven als de temperatuurt daalt. Een plek waar je lekker kunt ontbijten, lunchen en ’s avonds gezellig bar meals – geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse keuken – kunt eten. Taco’s please!
Linnaeusstraat 11A, Amsterdam – louielouie.nl

Bar Botanique: De huiskamer van Oost kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ook hier gaan de heaters aan als het kouder wordt, of je er nou geniet van een kop koffie of ’s avonds een cocktail drink met vrienden.
Eerste Van Swindenstraat 581, Amsterdam – barbotanique.nl

Bar Botanique, Amsterdam

Meer verwarmde terrassen in Amsterdam

De Biertuin: Zin in bier met een lekker kippetje buiten op het terras? Bij De Biertuin in Amsterdam Oost kan je het hele jaar buiten zitten! Het is er altijd druk dus kom op tijd en probeer voor de warmste plek een plaatsje in het midden te bemachtigen! Laat je winterjas en sjaal maar thuis.
Linnaeusstraat 29, Amsterdam – debiertuin.nl

Westergasterras: Het Westergasterras in Amsterdam West is altijd open. Weer of geen weer, hier kun je altijd van een buiten borrel en een snack genieten. Lekker cosy!
Klönneplein 6, Amsterdam – westergasterras.nl

Waterkant: Bij Waterkant in Amsterdam West kom je met gemak in Surinaamse sferen. Geniet van een Parbo biertje buiten in de tent die natuurlijk verwarmd is. Toch liever zin in iets warms? De saoto soep zal je zeker opwarmen.
Marnixstraat 246, Amsterdam – waterkantamsterdam.nl

Waterkant

Waterkant, Amsterdam

Meer verwarmde terrassen in Amsterdam

The Walter Woodbury Bar: De Javastraat in Amsterdam Oost is nog altijd gezellig! En niet alleen de straat zelf. The Walter Woodbury Bar ook én ze hebben hier een klein terras die heerlijk heat is. Drink hier een verfrissende G&T. Let’s go!
Javastraat 42, Amsterdam – walterwoodburybar.nl

Morgan & Mees: Op het randje van de Jordaan en Amsterdam West zit de spot Morgan & Mees. Wij komen hier graag voor de steak frites! Wil je een buiten een heated pre-cocktail doen voor je de Jordaan ingaat dan ben je hier aan het juiste adres. Gezellig!
Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam – morganandmees.com

Meneer Nieges: Leuk in de zomer, leuk in de herfst en in de winter. Ook als het buiten kouder wordt kun je nog gewoon een drankje drinken op het terras aan het water. Lang leve de heaters!
Westerdoksdijk 40H, Amsterdam – meneernieges.nl

Pacific: Bij deze gezellige all day hotspot bij het Westerpark zit je altijd goed. In de zomer lekkere lunchen in de zon op het terras of tijdens de wat koudere dagen heat onder de heaters borrelen met vrienden.
Polonceaukade 23, Amsterdam – pacificamsterdam.nl

verwarmde terrassen amsterdam Pacific

Pacific, Amsterdam © Fb

Meer verwarmde terrassen in Amsterdam

Lokaal van de Stad: Met Lokaal aan de Gracht in de zomer en het verwarmde terras voor de koudere dagen, is deze fijne hotspot er eentje die je ook zeker wilt kennen.
Heemstedestraat 68, Amsterdam – lokaalvandestad.nl

De eeuwige Jeugd: Voor de VrijMiBo met collega’s of vrienden zit je bij brouwerij De Eeuwige Jeugd helemaal goed. Lekkere biertjes, goed gezelschap en natuurlijk een verwarmd terras.
Linnaeusstraat 37A, Amsterdam – deeeuwigejeugd.nl

La Cerveceria: Toch nog een beetje op vakantie in eigen land. Op het terras van La Cerveceria zit je heat en droog terwijl je geniet van tapas, sangria en paella. Wat willen we nog meer?
Beukenplein 22, Amsterdam – la-cerveceria.nl

Oeuf: In de altijd gezellige buurt  De Pijp zit je bij deze fijne ontbijt en lunch spot heerlijk heat onder de heaters. Mijn favoriet: Oeuf Norwegian.
Daniël Stalpertstraat 36, Amsterdam – oeufamsterdam.nl

beste verwarmde terrassen Amsterdam

Oeuf, Amsterdam

Meer verwarmde terrassen in Amsterdam

Café Kiebert: Op het terras van Kiebert zit je tijdens de zomer de hele dag in de zon. Wordt het wat kouder? Dan zit je knus onder de heaters op het verwarmde terras.
Marathonweg 2, Amsterdam – cafekiebert.nl

Five Brothers Fat: Van brunchen tot borrelen, dineren of gewoon een drankje doen. Bij 5 Brothers Fats zit je het hele jaar lekker op het terras.
Reinwardtstraat 1 & Hobbemakade 64, Amsterdam – fivebrothersfat.nl

Karvaan: Deze all day hotspot in Amsterdam West zit bijna altijd vol, en met het grote gezellige terras op het Kwakersplein snappen wij dat wel!
Kwakersplein 2, Amsterdam  – karavaanamsterdam.nl

Ron Gastrobar: Bij Ron Gastrobar zit je altijd goed. Voor de lekkerste gerechten op sterrenniveau maar ook voor het fijne overdekte winterterras waar je heerlijk heat zit.
Sophialaan 55, Amsterdam – rongastrobar.nl

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E book thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of iets anders Corona-proof? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!