3 X bioscoopfilms voor je (dinner and a) film date in oktober


Met de huidige maatregelen wordt naar de bioscoop gaan additional bijzonder, need hoe vaak komt het nu voor dat je met een klein groepje mensen naar de nieuwste movies kunt kijken? Plannen is een should! Een leuk mondkapje meenemen ook. Voor oktober staat er een nieuwe movie-guide klaar met ideas voor de bioscoop-lovers onder ons. Met een grote bak zoet en zout gemixte popcorn en een goede movie, is mijn avond excellent. Need laten we eerlijk zijn, ouderwets gezellig naar de movie met een vriend(in) of je lover is toch internet iets specialer dan een avond Netflixen (of Videolanden) op de financial institution. In de film information voor oktober hebben we weer drie totaal verschillende movies voor je uitgezocht. Een lekkere thriller, een komedie en een spannende actiefilm. Examine hieronder de trailers om te zien welke movie jij het liefst wilt gaan bekijken tijdens je film date deze maand. Koop je tickets van te voren on-line om zeker te zijn van een goede plek en houd je aan alle RIVM-normen die er in de bioscoop van je keuze gelden. Veel kijkplezier!

Volg @yourlbb op Instagram

3 X bioscoopfilms die je deze maand wilt zien

Marionette: Wanneer kinderpsychiater Marianne een nieuwe patiënt krijgt toegewezen, blijkt dit een geheimzinnig jongetje te zijn die traumatische gebeurtenissen afbeeldt in zijn tekeningen. Hij beweert de toekomst te kunnen besturen van Marianne waarnaar er allerlei uncommon dingen gebeuren en Marianne de grip op de realiteit verliest.
Style: Drama, Thriller
Bioscopen:
Pathé Bioscopen door heel Nederland, Het Ketelhuis, 

https://www.youtube.com/watch?v=kPaL1Oodeto

Trustworthy Thief: Liam Neeson keert eindelijk terug als bankovervaller Thom in een nieuwe spannende actie thriller. Wanneer hij een deal probeert te sluiten met de FBI, wordt hij niet serieus genomen. Thom weet twee jongen agenten voor hem te strikken die de waarheid uitzoeken maar zijn gestolen geld als ticket naar rijkdom zien.
Style: Actie, Thriller 
Bioscopen:
Pathé Bioscopen door heel Nederland

On the Rocks: Een jonge moeder (Rashida Jones) verdenkt haar man van vreemdgaan en wil weten wat er gaande is. Samen met haar vader (Invoice Murray) volgt ze haar man door de gehele stad.
Style: Komedie, Drama
Bioscopen: 
The Motion pictures, Studio Okay, Pathé Bioscopen door heel Nederland

meer Doen tips

Onze nieuwste lijstjes

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of een must-visit bestemming, laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!