3 X kaasfondue kopen in Amsterdam // Your Little Black E book


Ben jij internet zo’n kaasfondue lover als ik? Niks mis met een pak Zwitserse kaasfondue uit de supermarkt, maar thuis de kazen smelten is stiekem nog leuker en lekkerder. Ga naar een kaasspeciaalzaak in Amsterdam en laat je adviseren over de beste combinaties van kazen om thuis een heerlijke kaasfondue op tafel te zetten. Met brood, maar natuurlijk ook lekker met spruitjes, bloemkool of champignons voor je dagelijkse dosis veggies. En heb je al eens kaasfondue gedaan met nacho’s? Ook een aanrader als je er meer een snackavond met je favoriete serie van maakt.

Volg @yourlbb op Instagram

3 X SPOTS voor lekkere KAASFONDUE VOOR THUIS

Kef: Bij Fromagerie Abraham Kef haal je naast alle verschillende lekkere kazen ook een fijne kaasfondue om thuis klaar te maken. Handig: Je kunt de kazen ook on-line bestellen en het wordt thuis bij je geleverd!
Marnixstraat 192 & Van der Pekplein 1B & Czaar Peterstraat 137, Amsterdam- abrahamkef.nl

De kaaskamer: Van een lekkere Zwitserse kaasfondue, kaasfondue met alleen maar Nederlandse kazen, een kaasfondue pakket of de kant en klare kaasfondue van de Kaaskamer. Allemaal zo lekker en heerlijk voor thuis.
Runstraat 7, Amsterdam – kaaskamer.nl

L’amuse: Bij L’amuse haal je verschillende soorten kaas pakketen voor thuis én hebben ze meerdere lekkere fondue recepten op de web site staan om uit te proberen. Welke ga jij als eerst proeven?
Olympiaplein 111, Amsterdam – lamuse.nl

 | TIP: Heb je dit lijstje met onze favoriete delicatessenwinkels al gezien?

meer Amsterdam tips

Onze nieuwste lijstjes

pinterest pin & save

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E book staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier Yourlbb’s selectie met de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!