3 X pancakes thuisbezorgd in Amsterdam // Your Little Black Guide


Pancakes zijn voor mij echt zo’n gerecht waar je soms van die enorme cravings voor kunt hebben. Op Your Little Black Guide staan er al verschillende lijstjes waar je de lekkerste pancakes in Amsterdam kunt eten. Maar… hoe lekker is het om in het weekend pannenkoeken te bestellen voor een tremendous lazy ontbijt of zoete brunch thuis? Daarom in deze nieuwe thuisbezorg guide drie suggestions voor heerlijke (en soms ook wholesome!) pancakes thuisbezorgd in Amsterdam. Take pleasure in!

Volg @yourlbb op Instagram


3 X pancakes thuisbezorgd in amsterdam

Watching Jacob: hier kun je kiezen uit verschillende lekkere brunch menu’s om te bestellen bij Watching Jacobs. Wij gaan natuurlijk voor het menu met de buttermilk blueberry pancakes!

Bestel via Deliveroo

Teds: Er staat dan wel maar één soort pancake op het menu, de bananen pancakes van Teds met Oreo cookies moet je echt een keer proeven.

Bestel hier via Uber Eats

Beter en Leuk: De boekweit pannenkoeken van Beter en Leuk komen met vers fruit, maple syrup, banaan en zijn helemaal vegan en glutenvrij. Lekker en gezond!

Bestel hier via Deliveroo

meer Thuisbezorgd tips

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!