4 X avenue artwork routes in Amsterdam // Your Little Black E book


Wie goed om zich heen kijkt weet dat er genoeg avenue artwork in Amsterdam te ontdekken is. In het centrum, in Oost, maar eigenlijk in iedere wijk! Ben jij al eens op avenue artwork tour in Amsterdam geweest? Iets dat je ook heel goed zelf kunt doen! Lopend of op de fiets, maar internet waar jij zin in hebt. Als ik in het buitenland ben dan ga ik altijd op zoek naar de wijken waar coole Street Art te vinden is. Van Bushwick in New York tot Vitry sur Seine in Parijs, in Londen of downtown LA. Het leuke aan avenue artwork vind ik dat er steeds weer iets nieuws te ontdekken is. Maar ook dat er de afgelopen paar jaar echt door de gemeentes geïnvesteerd wordt in murals die het straatbeeld mooier maken. Waar je in Amsterdam het greatest heen kunt gaan voor avenue artwork? Def Store maakte een handige map waarop je de verschillende kunstwerken, zoals echte Area Invaders, kunt vinden. Je kunt filteren op wijk en zo steeds weer een nieuwe buurt ontdekken! Koffie to go erbij voor onderweg en gaan.

Volg @yourlbb op Instagram

Bekijk de avenue artwork routes by way of google maps

Road artwork weekend in amsterdam?

Heb je zin om een weekend Amsterdam te plannen als je niet in de buurt woont? Boek dan een leuk resort, huur een fiets en ga iedere dag naar verschillende wijken toe! Veel plezier.

AFFORDABLE 
Generator HostelThe Student HotelHet VolkshotelCitizenMMotel One

VERY VERY NICE

Hotel VSir AdamSweetsPark Plaza VondelparkPillows Anna van den VondelHotel MercierINK HotelThe HoxtonMorgan & MeesConscious Hotel Westerpark

TOP LUXURY 
Waldorf Astoria Amsterdam ☾ Pulitzer AmsterdamL’EuropeConservatorium Hotel

Amsterdam

PINTEREST PIN & SAVE

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E book staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier Yourlbb’s selectie met de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!