5 X beste pizza in Amsterdam Oost // Your Little Black Guide


Ben jij internet zo’n pizza lover als ik? Ik kan niet anders zeggen dan dat we de laatste paar jaar écht verwend zijn in Amsterdam Oost met de komst van een aantal hele goede nieuwe pizzerias. Bij iedere pizzeria in Oost uit dit lijstje weet ik precies welke ik ga bestellen als we er eten of afhalen. De pizza Arabica van Lou Lou Pizzabar is mijn absolute favoriet! Met onder andere aubergine, spinazie, geitenkaas en rode peper. Want I say extra? Ik kan ook niet wachten om daar in de zomer weer op het terras te eten. Al moet ik zeggen dat dat eigenlijk voor iedere tip geldt uit dit nieuwe lijstje met de beste pizza in Amsterdam Oost. Veel plezier als je ze één voor één gaat uitproberen!

Volg @yourlbb op Instagram


Pepenero Pizza & Cucina: Goed nieuws, need de pizza’s van Pepenero worden bezorgd in postcodegebied 1019 en zijn af te halen bij de tweede locatie op de Sumatrakade. Tip: iedere woensdag zijn alle pizza’s die afgehaald worden € 10,-!
Sumatrakade 1295, Amsterdam – restaurantpepenero.nl

BESTEL ONLINE BIJ PEPENERO

Lou Lou Pizzabar: Sinds de opening ben ik fan! En gelukkig bezorgen ze gewoon thuis. Ben je even toe een aan frisse neus dan kun je ook een pizza gaan afhalen en heel even op een bankje aan de Amstel van het uitzicht genieten.
Weesperzijde 42, Amsterdam – louloupizzabar.nl

BESTEL HIER VIA DELIVEROO

Mama Dough: Het terras van Mama Dough is in de zomer altijd gezellig voor een pizza date.  Gelukkig bezorgen ze ook thuis! De Diavola is bij ons favoriet.
Beukenplein 21, Amsterdam – mamadough.nl

Bestel hier via Deliveroo

Oost Pizza Pasta: Restaurant Oost wordt door velen genoemd als de beste pizza in Amsterdam Oost. En eerlijk is eerlijk. Op het fijne terras – of to go – smaakt de pizza maar wat goed!
Andreas Bonnstraat 46, Amsterdam – OostPizzaPasta.nl

Bestel online

Pizza Heart Bar: Hier ben je aan het goede adres voor ambachtelijke houtovenpizza’s. Ze hebben ook veel vegan pizza’s op de kaart staan, maar woon je samen met een carnivoor. No worries, ze zijn van alle markten thuis!
Schollenbrugstraat 8, Amsterdam – pizzaheartbar.nl

BESTEL HIER VIA DELIVEROO

Wine Necessities

Bekijk hier nog 8 tips

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!