5 X de beste magnificence adressen in Amsterdam // Your Little Black Ebook


Of het nou is om iets te vieren of juist om even alles te vergeten, bij deze magnificence spots in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Ter voorbereiding van een mooie dag of juist ter voorbereiding van een hele spannende dag. You-time is zo belangrijk! Soms heb je gewoon behoefte aan heerlijke verwennerij bij een beautysalon voor een therapeutic massage of een fijne facial. De beste manier om jezelf te verwennen? Dan luiden de antwoorden op de redactie toch steevast een van onderstaande magnificence spots in Amsterdam. Het zijn de favoriete beauty-adressen van Staff Your Little Black Ebook voor de beste me-time. Sommigen bestaan al jaren, anderen zijn gloednieuw!

Volg @yourlbb op Instagram

Cocon massages aan huis

© COCON

bij deze magnificence spots in amsterdam draait alles om jou!

Cocon: Ken je Cocon al? Zo niet: opgelet dan! Cocon is een relatief nieuw beautyconcept dat aan huis komt in Amsterdam. Een on demand dwelling spa service, waarbij een group van specialisten, die eerder werkten in de beste 5-sterrenhotels in Nederland. Binnen no time wordt jouw huis omgetoverd tot beautysalon. Het group van Cocon neemt alles mee dat nodig is om jou optimaal te laten relaxen tijdens een therapeutic massage, manicure of pedicure of een facial. Klinkt niet verkeerd he? Bekijk hier ook de IGTV video die ik maakte over de ervaring >>

Magnificence Spots in Amsterdam CENTRUM

Skins Cosmetics in Hotel De l´Europe: Skins vind je op centrale locaties in de stad. Favoriet blijft de vestiging in het L’Europe Resort. Met zwembad en al. Betreed je deze spa, dan vergeet je echt álles om je heen. Heerlijk!

Skins Institute – De L’Europe-1

Skins

Mind & Body Spa – House of Rituals: De nieuwe Thoughts Spa op de 4e verdieping van Home of Rituals (op de hoek van de Kalverstraat en het Spui) is een should go to als je meer aan mindfulness wilt doen. De Thoughts Spa maakt oefeningen en behandelingen voor het welzijn van je brein toegankelijk met verschillende individuele-  of groepssessies die gericht zijn op ademhaling, diepe rust, ont-stressen en mediatie. Technieken die al eeuwenoud zijn, maar die nog nooit op deze manier zijn samengebracht in een laagdrempelige wellness. Er is een ‘Respiration Bubble’ waar je ademhalingsoefeningen van Wim Hof kunt doen, een ‘Mind Therapeutic massage’ waar je door middel van muziek meditatie je hersenen ‘masseert’. Tijdens de Mind Therapeutic massage ga je in een eigen capsule en laat je je 20 minuten meevoeren op de klanken die je thoughts écht tot rust gaan brengen. De Thoughts Spa zit één verdieping boven de Physique Spa, waar ze nu ook een Hammam-kamer hebben met verwarmde tafels waar je een foam therapeutic massage kunt boeken. Tip als je iets leuks wilt doen met een vriend(in), je lover of moeder. Eerst naar de spa en daarna lekker lunchen bij Restaurant Rouhi!

mind spa rituals amsterdam

Thoughts Spa – Home of Rituals

Sense Beauty & Lifestyle: Van mani en pedi’s tot massages tot spray tans tot facials, you identify it en bij Sense Magnificence & Life-style Retailer kun je het boeken. Maar nog fijner is dat je bij deze stroll in spa aan de Nieuwezijds Voorburgwal ook final minute binnen kunt lopen. Met andere woorden: je kunt hier dus áltijd terecht voor je verschillende behandelingen. Tremendous handig!

sense beauty & lifestyle store

Sense Life-style

magnificence spots in amsterdam oud-zuid

Aveda Dayspa: Voor de dayspa van Aveda zul je iets verder moeten fietsen, maar hey, dan heb je ook wat. In dit wellness en magnificence centrum tegenover het Olympisch Stadion phrase je vanaf het eerste second dat je binnenloopt volledig in de watten gelegd. Ze hebben een uitgebreid aanbod van massages en bieden ook talloze magnificence behandelingen aan. Genoeg voor een heerlijke dag!

aveda-amsterdam

Aveda Dayspa

magnificence spots in amsterdam west

Het Massagehuys: Een Oosterse therapeutic massage, maar dan in een fijne setting. Geen neon verlichting of blissful ends bij Het Massagehuys. Maar heerlijke massages met fijne oliën en scrubs in een cleane, hippe setting. En dat alles gewoon in een leuke straat in De Baarsjes in Amsterdam-West. Laagdrempelig én een fijne sfeer. Sure, wij komen tussen de bedrijven door heel graag bij Het Massagehuys!

het-massagehuys-amsterdam-1024x695

Het Massagehuys

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Ebook magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!