5 X expo’s in Amsterdamse musea die je in maart wilt bezoeken


Voor de maand maart pakken we weer een oude rubriek op. Een lijstje met de leukste exposities om te bekijken in Amsterdam. Want nu we weer alles volop kunnen, hoort een bezoekje aan het museum er ook bij! In deze maandelijkse rubriek zoeken we 5 exposities/ tentoonstellingen waarvan wij denken dat jij ze ook zeker gezien moet hebben. Lees snel verder om te ontdekken wat er nu allemaal te zien is in de Amsterdamse musea. Veel plezier!

Volg @yourlbb op Instagram

5 X expo’s in Amsterdam die je in maart ’22 wilt bezoeken

Rijksmuseum: Met meer dan 200 objecten krijg je tijdens de expositie Revolusi, een inzicht in de belangrijke geschiedenis van de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië en wat voor effect dit heeft gehad op Nederland en de wereld.
t/m 5 juni 2022, Museumstraat 1, Amsterdam 

Boek tickets

Moco Museum: De digitale tentoonstelling, op basis van blockchain-technologie, New Future is gecreëerd door Moco Museum in samenwerking met 33NFT . In deze tentoonstelling worden twaalf zeldzame NFT kunstwerken tentoongesteld.
t/m 31 maart 2022, Honthorststraat 20, Amsterdam

Boek tickets

Foam: In de tentoonstelling ‘We can’t Live- without each other‘ wordt de complexe haat-liefdeverhouding tussen Karolina Wojtas en haar boertje vertoond. Van herkenbare conflicten tot extreme elementen.
t/m 3 april 2022, Keizersgracht 609, Amsterdam

Boek tickets

Museum Amsterdam Noord: Vrouwen van Noord vertelt verhalen over tien inspirerende vrouwen van vroeger en nu. De tentoonstelling is ontstaan uit de Canon van Noord, een geschiedenisproject van het Historisch Centrum Amsterdam Noord.
t/m 31 mei 2022, Zamenhofstraat 28, Amsterdam

Boek tickets

STRAAT: Nog geen tijd gehad om naar het STRAAT museum te gaan? Dan is dit je kans! Met meer dan 150 verschillende kunstwerken van 130 kunstenaars is STRAAT zeker een bezoekje waard.

Boek tickets

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of net geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Book mag ontbreken? Laat het weten via de TIP DE REDACTIE button!