6 X koffiebars in Amsterdam Noord // Your Little Black Ebook

[ad_1]

Als ik echt even iets anders wil doen in Amsterdam, dan ga ik naar Noord. Tijd dus voor een lijstje met de beste koffiebars in Amsterdam Noord die koffielovers willen kennen. Van de NDSM Werf tot de Van der Pekbuurt, bij deze hotspots stelt de koffie mij nooit teleur.

Volg @yourlbb op Instagram

5 X KOFFIEBARS in Amsterdam Noord – Beste koffie in Amsterdam

Pompet: Ik ken wel stellen dat dit één van mijn favoriete pareltjes in Noord is. Vanaf het fijne terras in het park kun je nog web een oogje op het kroost in de zandbak houden. Ze hebben een take-away menu op donderdag en vrijdag. Voor updated informatie kun je het greatest hun social media kanalen volgen. Tijdens lockdown1 ook met pancakes voor de kleintjes. Flammküchen of een patatje boeuf. Good om mee naar huis te nemen en nog op te warmen is het kippetje.

Café Keppler: Wie mij al wat langer volgt weet dat ik graag boodschappen doe op de Van der Pekmarkt en daarbij ook altijd even de delicatessenzaken meeneem op het Van Der Pekplein. De beste spot voor koffie daar is Café Keppler. Ook om goede bonen voor thuis te scoren!

Public Space: Van woensdag tot en met zondag ben je hier aan het goede adres voor hele goede koffie voor decide up en supply. Maar er is meer. Goddelijke cinnamon buns, sandwiches en een brunch field voor twee die good is voor een luie ochtend in het weekend. Weer zo’n pareltje dat zeker in deze periode niet vergeten magazine worden!

The Coffee Virus: Goede koffie aan de andere kant van het IJ. Ze zitten een beetje verstopt, namelijk in A-lab achter de A’DAM Toren.

IJver: Even road artwork kijken op de NDSM-werf? Dan is IJver het adres waar je een koffie (to go) kunt halen. Een echte koffiebar is het niet, maar toch magazine hij niet in die lijstje ontbreken. Je zit er heerlijk in één van de classic banken of op het grote terras.

White Label Coffee bij Spaanders: Waar ’s avonds wordt gekookt in Spaanders, runt White Label Espresso overdag een take-out koffiebar aan het Zonneplein.

Amsterdam Noord

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Ebook.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Ebook staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Ebook thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!