6 X vegan sushi in Amsterdam // Your Little Black E book


Ben jij altijd een echte sushi lover geweest? Maar eet je nu (of altijd al!) liever vegan? Gelukkig duiken er steeds meer adressen op om vegan sushi in Amsterdam te eten. En dan hebben we het niet over een maki met komkommer! Maar echt creatieve sushi die niet onder doet voor de varianten met echte vis. Veel van de vegan sushi eating places gebruiken de plantaardige zalm die we voor het eerst zagen opduiken bij de Vegan Junkfood Bar. Van een lekker stukje ‘sashimi’ tot een poke bowl met ‘zalm’. Bijna alles is tegenwoordig vervangbaar voor een plantaardig en lekker vegan alternatief en geloof ons, dit wil je zeker allemaal proeven. Daarom in dit artikel een overzicht met numerous adressen in Amsterdam waar je vegan sushi en poké bowls kunt bestellen. Take pleasure in!

Volg @yourlbb op Instagram

6 X Vegan sushi in Amsterdam

Vegan Junkfood Bar: De naam zegt het al, Vegan Junkfood it’s. Maar naast de lekkere burgers, kapsalon en hotdog maken ze ook een erg goede salade met vegan tonijn en staat er een sashimi gerecht op het menu.
The Vegan Junkfoodbar, meerdere locaties in Amsterdam – veganjunkfoodbar.com

Plant Primarily based sushi: Na het grote succes van de pop-up evenementen afgelopen zomer, is het eerste vegan sushi restaurant van Nederland geopend in Amsterdam. Met heerlijke sushi rolls zoals de Home Futomaki roll of de blue ocean roll.
Admiraal de Ruijterweg 331, Amsterdam – facebook.com

H/earth Amsterdam: Bij H/earth worden er alleen vegetarische/vegan gerechten geserveerd. De sushirolls die op het menu staan zijn dan ook echt om te smullen! Met gekleurde quinoa is elke sushirol een feestje om alleen al naar te kijken.
Albert Cuypstraat 208, Amsterdam – hearthamsterdam.nl

Poke Perfect: Zin in een lekkere poke bowl voor thuis? Haal je vegan bowl met gemarineerde tofu, tempe of vegan zalm of stel je eigen bowl samen.
Meerdere locaties in Amsterdam – pokeperfect.nl

Vegan Sushi Bar: Deze vegan sushi bar heeft inmiddels al twee locaties in Amsterdam. Je eet er ook vegan sushi met ‘zalm’!
Kinkerstraat 83H & Van Woustraat 74, Amsterdam – vegansushibar.nl

Sushito: Bij Sushito scoor jij een sushi burrito of bowl met gemarineerde tempe. Andere vegan opties zijn er (helaas) niet maar deze is zeker het proberen waard!
Meerdere locaties in Amsterdam – sushito.nl

meer Vegan tips

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E book magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!