7 X nieuwe wijnbars in Amsterdam // Your Little Black E-book


Er komen zoveel leuke nieuwe wijnbars in Amsterdam bij, dat we dit lijstje gewoon blijven updaten en aanvullen. Of je nu aan het einde van je werkdag even een leuke wijnbar induikt of juist lekker gaat borrelen met een shared dinner… Een overzicht met de leukste nieuwe wijnbars in Amsterdam van dit second magazine natuurlijk niet ontbreken op Your Little Black E-book. Deze nieuwe favorieten openden nog niet zo lang geleden de deuren. De meeste wijnbars in Amsterdam hebben bij mooi weer ook een (verwarmd) terras, waardoor je er het hele jaar door graag komt. In de zomer voor een witte wijn op het terras, bij kouder weer knus binnen in de bar met een goed glas rode wijn. Veel plezier!

Volg @yourlbb op Instagram


Pssst… it is mid-season sale!

Bekijk hier nog 18 tips

7 X nieuwe wijnbars in Amsterdam die je wilt kennen

Café de Parel (Centrum): Ben je hier nog niet geweest? Dan wil je hier heel snel gaan proeven! Culinaire high-quality eating en prachtige natuurwijnen.

Alba (Oost): Ik at hier afgelopen week eindelijk zelf en WAUW. Snel naar terug, need goddelijk eten en dito wijnen.

Café Parlotte (Centrum): In De Jordaan wordt alles behalve stilgezeten deze zomer. Deze knappe nieuwe wijnbar (en restaurant) met terras wil je onthouden.

Otto Volante (West): Effective eating en wijn. Daar draait het bij Otto Volante op de Overtoom allemaal om.

Clos wijnbar & restaurant (Oost): Ik verheug me nu al op de gezellige avonden bij deze wijnbar in de winter. Maar tot die tijd magazine je dit terras op het Beukenplein voor heerlijk eten en wijn niet overslaan.

Bar Pif (Centrum): Nog zo’n gezellige wijnbar. Nu in all-day variant én in de altijd knusse Jordaan.

De Wijnkaart (Oud-Zuid): Deze nieuwe wijnbar voelt echt alsof je een parel hebt ontdekt in een woonwijk. Een paar deuren verder van Eetcafé Schotsheuvel vind je De Wijnkaart. Hier zijn ze gespecialiseerd in Oost-Europese wijnen, waar ze heerlijke gerechten bij serveren.

meer Amsterdam tips

Ga jij wijntjes drinken bij één van de suggestions uit dit lijstje? Tag @yourlbb op Instagram (Tales) of gebruik #yourlbb en de lekkerste foto’s repost ik op tales!

 | TIP: bekijk hier ook het lijstje met 29 nieuwe restaurants en 9 nieuwe ontbijt en lunch hotspots in Amsterdam.

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E-book magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!