7 X oesters thuisbezorgd in Amsterdam // Your Little Black E-book


Van een oyster pleased hour ergens in de stad naar een oesterparty aan je eigen tafel. In dit nieuwe lijstje hebben we een overzicht gemaakt van eating places en viswinkels die oesters thuisbezorgen in Amsterdam. Met een dozijn oesters op een mooi groot bord en een goed glas wijn tover je je huis om tot je eigen café-bistro. Ook fijn als je een balkon of tuintje hebt. Doe je ogen dicht en waan je even in Zuid-Frankrijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gelukkig spotten we in de nieuwe thuisbezorg scène verschillende eating places waar je oesters kunt (mee)bestellen. Ook verschillende visboeren waar we normaal gesproken even binnenlopen zijn nu te vinden op de bekende thuisbezorg web sites. Zorg dat je een oestermes in huis hebt en een zak ijs in de vriezer. Bestel de oesters en maak thuis je eigen oester pleased hour. Of een hele middag!

Volg @yourlbb op Instagram

7 X oesters thuisbezorgd in amsterdam

Brut de Mer: Oh wat zijn we blij! Need onze favoriete seafood hotspot in De Pijp is ‘open’ voor take-away. En jawel: ze hebben oesters. Nog beter nieuws: ze maken de oesters alvast voor je open en leggen ze terug in de schelp met een elastiekje eromheen zodat je thuis zo kunt gaan slurpen.

Bestel hier Brut de Mer

The Seafood Bar & Seafood Shop: Bij de Seafood Store kun je twee verschillende soorten oesters bestellen: Geay oesters en Gillardeau oesters. En ook bij The Seafood Bar kun oesters meebestellen bij je bestelling van hun uitgebreide take-away menu.

Bestel The Seafood Shop via thuisbezorgd

Vishandel Albert Cuyp: Handig, bestel je hier een dozijn oesters dan krijg je het oestermes al meegeleverd. Je kunt onder andere kiezen uit: Franse creuses, Positive de Claire en Zeeuwse platte oesters.

Bestel Vishandel Alvert Cuyp via Deliveroo

The Good Companion: Komt met een heel leuk idea, een visbox voor thuis. Zo kun je elke week uit twee verschillende do it your self boxen kiezen waarin alle ingrediënten, verse vis en het recept worden bijgevoegd. Ook kun je kiezen voor de oester field, met 12 Zeeuwse Creuses, een oestermes en een flesje wijn.

Bestel hier The Good Companion

Viswinkel Peter Tol: Wil je thuis een bordje maken met verschillende oesters? Bij Viswinkel Peter Tol hebben ze een ruim assortiment van verschillende oesters zodat je écht een lekker bord kunt maken met een tasting voor thuis. De oesters zijn per stuk te bestellen dus je kunt de varianten kiezen die je zelf het lekkerst vindt.

Bestel Peter Tol via Deliveroo

Nam Kee: Okay, okay. Misschien zijn deze oesters niet rauw, maar we wilden jullie de tip toch niet onthouden om de gestoomde oesters van Nam Kee gewoon thuis te laten bezorgen! Get pleasure from.

Bestel Nam Kee via Uber Eats

Pesca: Bij Pesca voor thuis bestel je verse vis gerechten waarvan je de vis alleen nog maar hoeft te bakken. Maar misschien nog wel het lekkerste: je bestelt er een dozijn oesters voor € 22,50!

Bestel Pesca via Deliveroo

Meer ideas voor thuis? Wij maken er een stay-in-cation van!

CHECK HIER HET THUISBLIJVEN DOSSIER

Onze nieuwste lijstjes

Heb jij zelf nog ideas waar je de lekkerste oester kunt afhalen voor take-away of bezorging? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!