74 X Amsterdam West thuisbezorg + take-away overzicht voor iedere wijk


Schuurmanoomkensgrassotti: Misschien moeten we nog maar eens een weddenschapje doen wie deze naam goed kan uitspreken. Ze zijn dagelijks ‘open’ voor take-away en de koffie en flessen wijn voor thuis staan voor je klaar.
Overtoom 558, Amsterdam – schuurmanoomkensgrassotti.nl

Vlaamsch Broodhuys: Het Vlaamsch Broodhuys is op alle locaties open voor brood, patisserie en to go producten. Ook through Deliveroo en UberEats te bestellen.
Eerste Constantijn Huygensstraat 64, Amsterdam – vlaamschbroodhuys.nl

Bestel hier via Uber Eats

Thrill Grill: Zin in een burger? Thrill Grill is iedere dag open voor bezorging through Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Natuurlijk voor de burgers (Hallo, triple cheeseburger!), maar ook voor bijvoorbeeld een sizzling canine of ribs. En handig: ze hebben ook drie verschillende youngsters menu’s met een (veggie) burger of hotdog.
Eerste Constantijn Huygensstraat 35-37, Amsterdam – thrillgrill.nl

Bestel hier via Thuisbezorgd

TEDS: Complimenten hoe helder ze hier communiceren over wat en hoe je kunt bestellen of afhalen. By way of Deliveroo kun je hier al vanaf 8.30 uur bestellen, dus ook excellent voor een ontbijtje. Ga jij voor de breakfast burrito of toch voor de poached eggs?
Bosboom Toussaintstraat 60, Amsterdam – teds-place.nl

Bestel hier via Deliveroo

Mastino Vegan Pizza: Glutenvrij én vegan. Sure, je leest het goed en toch is je pizza belegd met een romige ‘mozzarella’. Ik vind zelf altijd de full moon pizza erg lekker!
Bilderdijkstraat 192 H, Amsterdam – mastinovegan.nl

Bestel hier via Deliveroo

Happyhappyjoyjoy West: Ik dat dat Happyhappyjoyjoy weinig toelichting nodig heeft. Voor een heerlijke reis langs de mooiste landen in Azië thuis op je bord. Ga als starters voor dim sum, daarna een paar bao’s en een curry om te delen.
Bilderdijkstraat 158hs, Amsterdam – happyhappyjoyjoy.asia

Bestel hier via de website

Salad & the City: Voor als je even klaar bent met de spare ribs, burgers en pizza’s.
Bilderdijkstraat 164, Amsterdam – saladandthecity.nl

Bestel hier via Uber Eats

Little Collins: Okay, okay, de locatie in West is niet open, maar ik noem hem toch even hier. Need voor al je Little Collins cravings kun je wél terecht bij hun eerste zaak in De Pijp. Uiteraard staan de curried egg roll, chickpie pancakes én de Bloody Mary’s op het menu!
Eerste Sweelinckstraat 19F, Amsterdam – littlecollins.nl

Bestel hier via de website

Soil: Deze zaak is één van de redenen dat ik mezelf echt meer wil verdiepen in vegan koken. Het bewijs dat vegan eten écht niet saai is, als je maar weet wat je moet doen. Verschillende lekkere warme bowls, vegan burgers en meer!
Bilderdijkstraat 141h, Amsterdam – oursoil.co

Bestel hier via Thuisbezorgd

nNea Pizza: Wie wel eens bij nNea heeft gegeten weet hoé lekker de pizza’s zijn. En die smaken thuis op je eigen financial institution (of eet jij wel je pizza aan tafel, lol!) web zo lekker. By way of de store kun je een aantal van hun pizza’s als diepvriesvariant bestellen om zelf thuis af te bakken. Prime idee!
Bilderdijkstraat 92, Amsterdam – nneapizza.com

Bestel hier via de website

Moak Pancakes: Vanuit de drie filialen van Moak Pancakes bezorgen ze through Uber Eats bij je thuis. Mijn favoriet is de Pinkl Woman, maar mijn lover gaat steevast voor de Mancake. Fijn: ze hebben ook vegan pancakes!
Clercqstraat 34H, Amsterdam – moakpancakes.nl

Bestel via Uber Eats

Druis: Als ik dit schrijf mis ik het Bilderdijkparkje wel. Zo’n oase van rust terwijl even verderop de tram voorbij buldert. Bij Druis bestel je van woensdag tot en met zaterdag een 3-gangen menu om af te halen of te laten bezorgen. Het menu wisselt wekelijks en kost € 20,-.
Bilderdijkpark 1A, Amsterdam – druis-amsterdam.com

Bestel hier via de website

Monks Coffee Roasters: Normaal gesproken kom ik hier graag voor de iced lattes en om achterin de zaak even wat te werken aan de neighborhood tafel. Nu zijn ze dagelijks open tussen 9.00 en 15.00 uur voor take-away.
Bilderdijkstraat 46, Amsterdam – monkscoffee.nl

Hendrix: Ga je normaal gesproken  graag borrelen bij Hendrix? Met hun borrelpakketten die je through bram@hendrix.nu kunt bestellen haal je Hendrix gewoon naar huis.
De Clercqstraat 82, Amsterdam – hendrix.nu

Bestel via de Instagram Page

Rotisserie: Mis je de burgers? Of ben jij group kip? Rotisserie Amsterdam bezorgt het allebei gewoon bij je thuis. Afhalen kan ook!
De Clercqstraat 81H, Amsterdam – rotisserieamsterdam.nl

Bestel hier vie Uber Eats

Pazzi Amsterdam: De pizza’s van Pazzi gaan zeker in het lijstje met de lekkerste pizza’s van West! Je kunt de pizza’s afhalen of laten bezorgen through Uber Eats. De Pizza Pazzi is hier favoriet!
De Clercqstraat 93, Amsterdam – pazziamsterdam.nl

Bestel hier via Uber Eats

Van ’t Spit: Soms phrase ik wakker en dan heb ik zo veel zin in een gegrild kippetje van Van ’t Spit. Ook favoriet om met mijn mannen een hele kip te delen met wat sides erbij!
De Clercqstraat 95, Amsterdam – vantspit.nl

Bestel hier via Uber Eats

Spaghetteria: De pasta’s van de Spag. Zo lekker. En gelukkig ook gewoon voor thuis te bestellen. De Ravioli al Tartufo is zo lekker! En vergeet niet om ook de tiramisu te bestellen.
Jan Hanzenstraat 32, Amsterdam – spaghetteria-pastabar.nl

Bestel hier via Uber Eats

Branie: De lekkerste gerechten uit Zuid-Oost Azië bij je thuis. De menukaart voor supply en afhalen is iets kleiner, de porties wat groter. Heerlijke consolation meals! Ook veel vegan keuzes, al is de butter rooster moeilijk te weerstaan.
Ten Katenstraat 26, Amsterdam – branieamsterdam.com

Bestel hier via de website

Bar Centraal: Bestel through Bar Centraal een wekelijks wisselend borrelpakket. Het liefst om zelf af te halen, maar iemand van het group kan het ook langs komen brengen.
Ten Katestraat 16, Amsterdam – barcentraal.nl

Bestel hier via de website

Café AMOI: Op vrijdag en zaterdag kun je de lekkere Indonesische gerechten van Cafe Amoi ook voor thuis bestellen. Om af te halen of through Uber Eats en Thuisbezorgd. Ga jij voor de rendang of toch voor de saté ayam (kip)?
Kinkerstraat 53, Amsterdam – cafeamoi.nl

Bestel hier via de website

Poké Perfect: De bowls van Poké Good hebben eigenlijk geen toelichting nodig. Ze waren de eerste en nog altijd een favoriet bij mij. Ik stel altijd zelf mijn bowl samen met onder andere zalm, avo, komkommer, zeewier en kies voor quinoa in plaats van rijst.
Kinkerstraat 71, Amsterdam – pokeperfect.nl

Bestel hier via Uber Eats

Lot61: Normaal gesproken ben je blij als je een plekje op het kleine gevelbankje hebt weten te veroveren. Nu ben je blij als je tijdens het halen van een frisse neus even kunt stoppen voor een lekker koffietje.
Kinkerstraat 112, Amsterdam – lotsixtyone.com

Restaurant Beyrouth: Niet hip, wel heel lekker en ik kom er al zo lang als ik in Amsterdam woon. Hebben we echt Beyrouth cravings dan halen we het wel eens af. Kon altijd al, maar nu ook te bestellen through Thuisbezorgd en Deliveroo.
Kinkerstraat 18, Amsterdam – restaurantbeyrouth.online

Bestel hier via Deliveroo

Gangnam Chicken: Houd je van Korean fried rooster, dan wil je deze spot kennen! De boneless rooster is hier thuis favoriet. Zo lekker!
Eerste Helmerstraat 21, Amsterdam – gangnamchicken.nl

Bestel hier via Deliveroo

 | RECEPT TIPS: Al gespot dat je op Your Little Black Ebook nu ook heerlijke recepten kunt vinden om thuis te maken? Klik hier om direct een lekker recept uit te zoeken >>

Tip: deze hotspots in De Foodhallen in Amsterdam West bezorgen thuis! 

Fento: Het bestelproces is niet de makkelijkste als je direct bij Fento wilt bestellen zodat ook alle omzet direct bij hen terecht komt. Maar… ze zijn ‘open’ voor hun lekkere plant based mostly Mexicaanse gerechten. Ook te bestellen through Uber Eats.
Bellamyplein 51, Amsterdam – thefento.com

Bestel hier via Uber Eats

Padrón: By way of Padrón kun je iedere donderdag een menu laten bezorgen met groenten in de hoofdrol. Je maakt het restaurantwaardige menu thuis zelf af met de instructies die meegeleverd worden.
Hannie Dankbaarpassage 24, Amsterdam – padron.nl

Bestel hier je Padron alla Casa box

Vietview: Op woensdag komt Viet View bij je thuis voor supply! Met een wekelijks wisselend gerecht. Examine de Instagram pagina voor alle data en bestellen.
Hannie Dankbaarpassage 16, Amsterdam – vietview.nl

Bestel hier via de Instagram page

Dim Sum Thing: Ben jij web zo’n dim sum lover als ik? Je kunt verschillende dim sum menu’s through Instagram bestellen die de volgende dag thuisbezorgd worden. Eventueel met een stoommandje als je dat thuis niet hebt!
Bellamyplein 51, Amsterdam – dimsumthing.nl

Bestel via de Instagram page

11 X westerpark amsterdam thuisbezorg & take-away overzicht

Back to Black coffee: Iedere dag tussen 8.00 en 14.00 uur bezorgd in Amsterdam West, mar afhalen kan natuurlijk ook. Ze hebben heel veel goede koffies, verschillende ontbijt-boxes, maar ook quiches en tosti’s op het menu staan.
Van Hallstraat 268, Amsterdam – backtoblackcoffee.nl

Bestel via de website

Pendergast: My-oh-my. De lekkerste beef brisket van de stad. Dat durven we wel te beweren. Van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur open voor take-away. Vooraf te bestellen through de web site!

Bestel hier via de website

Café Nassau: In het weekend lunch en koffie to go. Iedere avond (behalve dinsdag) de Black Angus burger of een vega burger to go of thuisbezorgd door het group in een straal van 5 minuten.
De Wittenkade 105A, Amsterdam – cafenassau.com

Bestel hier via de website

Koffie en de Koeck: By way of de Instagram account communiceren ze over hun specials die af te halen zijn. Ga je een frisse neus halen in het Westerpark loop dan even bij dit sympathieke zaakje lang om hen te supporten door iets lekkers te kopen.
Haarlemmerweg 175, Amsterdam – koffieendekoeck.nl

Bella Storia: Authentiek Italiaans en daardoor zo sympathiek om even een pasta of pizza af te halen. Ik ben gek op hun ravioli. Afhalen en bezorgen, voor het uitgebreide menu examine je hun web site.
Bentinckstraat 24, Amsterdam – bellastoria.nl

Bestel hier via de website

Braai: Ik geloof niet dat er iets op de kaart staat bij Braai wat ik niet lekker vindt. Good consolation meals voor een avondje Netflix. Vooral de ribs zijn zo lekker. Bestel je met zijn twee ga dan voor de combine van ribs en kip!
Van Limburg Stirumstraat 14a, Amsterdam – braaiamsterdam.nl

Bestel hier via Deliveroo

Baohuis: De lekkerste Aziatische streetfood gewoon bij je thuis. Natuurlijk de beroemde Bao Buns, maar ook heel veel andere lekkere gerechten die ook excellent zijn om te delen. Open voor bezorging through Deliveroo en UberEats en take-away van donderdag tot zondag vanaf 16:00 uur.
Van Limburg Stirumstraat 115, Amsterdam – baohuis.nl

Bestel hier via Uber Eats

De Bakkerswinkel: Dagelijks tussen 10.00 en 15.00 uur kun je bij de Bakkerswinkel in het Westerpark brood, taart, croissants en anders lekkers afhalen.
Polonceaukade 1, Amsterdam – debakkerswinkel.nl

Radio Radio: Donderdag, vrijdag en zaterdag kun je bij het luik van Radio Radio pizza afhalen op Westergas. Blijf je liever binnen bestel dan through Thuisbezorgd of Uber Eats.
Pazzanistraat 3, Amsterdam – radioradio.radio

Bestel hier via Thuisbezorgd

Bar Kantoor:Een 3-gangen diner voor € 21,- dat je zelf met een beetje hulp van de chef afmaakt. Om af te halen of te laten bezorgen in de buurt.

Bestel hier via de website

Espressofabriek: Hét adres voor Koffie to Go als je aan het wandelen bent bij Westergas. Iedere dag open tussen 10.00 en 16.00 uur.
Pazzanistraat 39, Amsterdam – Espressofabriek.nl

Raïnaraï: Met een speciaal afhaalmenu van woensdag tot en met zondag tussen 16:00 en 21:00 uur geopend. De tajines zijn aanraders! En ook veel vega an vegan gerechten. Bestellen kan through Deliveroo en Uber Eats.
Polonceau-kade 40, Amsterdam – rainarai.nl

Bestel hier via Uber Eats

 | THUISBLIJF DOSSIER: Meer inspiratie voor thuis? In het binnenblijf file vind je heel veel ideas om het thuis gezellig te maken. Lees hier alle artikelen >>

7 X Spaarndammerbuurt + Houthavens thuisbezorg & take-away overzicht

Bar Mick: Fijn voor wie in de buurt woont en normaal gesproken misschien even een koffie en tosti op het terras ging eten. Je kunt bij Bar Mick afhalen.
Spaarndammerstraat 53H, Amsterdam – barmick.nl

De Pizzabakkers: Een begrip in de stad. En ook in de Spaarndammerbuurt te bestellen en af te halen.
Spaarndammerstraat 51H, Amsterdam – depizzabakkers.nl

Rum Barrel: By way of Instagram verkopen ze verschillende Rum Barrel survival-pakketten voor een boozy weekend. Iedere vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur af te halen.
Spaarndammerstraat 17-H, Amsterdam – rumbarrel.nl

Pikoteo: Eén van onze bestelfavorieten. We schreven er eerder al deze uitgebreide Stay-in Review over. Gastro-style tapas die excellent zijn om te delen. Voor take-away of om te laten bezorgen through Uber Eats.
Houtmankade 9, Amsterdam – pikoteo.nl

Karaat: Bij Karaat bestel je overdag iets lekkers uit de Bakery en ’s avonds met het restaurant. Bestel de lekkere sushi gewoon voor thuis.
Houthavenkade 103, Amsterdam – order.karaatamsterdam.nl

Vessel: Nog maar web open en nu noodgedwongen alweer gesloten. Gelukkig wel open voor take-away en thuisbezorgen met op het menu ook veel vegan opties.
Revaleiland 500, Amsterdam – vesselamsterdam.nl

Bar Hout: Voor zover we kunnen zien zijn ze dagelijks open voor koffie to go en baguettes!
Revaleiland 1, Amsterdam – barhout.nl

Bar Baarsch: Het group van Bar Baarsch bevoorraad iedere dag de on-line supermarkt. Met seizoensproducten zoals asperges, maaltijdboxen en daghappen. Neem een kijkje op de web site voor het assortiment.
Jan Evertsenstraat 9, Amsterdam – barbaarsch.nl

De Huiskamer van Rembrandt: Op mooie dagen tussen 11.00 en 16.00 uur geopend voor koffie to go, een lekker taartje en kleine lunchgerechten in het Rembrandtpark.
Orteliuskade 5, Amsterdam – dehuiskamervanrembrandt.nl

Sushi AkAmA: Van de lekkerste handrolls tot bento packing containers voor twee thuisbezorgd tot aan de deur.
Jan Evertsenstraat 65H, Amsterdam – sushi-akama-amsterdam.nl

BARTACK: By way of Instagram houdt het group van Bartack je op de hoogte van het take-away menu. Sowieso koffie to go, maar ook een aantal Bartack specials.
Postjesweg 124, Amsterdam – bartack.nl

White Label coffee: Iedere dag open tussen 9.00 en 17.00 uur voor jouw vertrouwde White Label Espresso en iets lekkers to go.
Jan Evertsenstraat 136, Amsterdam – whitelabelcoffee.nl

Kauffman: Van vrijdag tot zondag zijn ze open voor take-out lunch. De relaxation van de dagen in de avond voor de heerlijke falafel to go. Ook te bestellen through Uber Eats.
Reinier Claeszenstraat 48, barkauffmann.nl

IJscuypje: Voor als je zin hebt in een ijsje tijdens je ommetje!
Mercatorplein, Amsterdam – ijscuypje.nl

Frits: Bij Frits ben je aan het goede adres voor burgers en biertjes to go. Houd je van pittig eten? Bestel dan de Chilli Burger!
Jan Evertsenstraat 135, Amsterdam – frits-amsterdam.nl

Buurman & Buurman: Het is jammer dat we niet in de buurt wonen, need we horen het van iedereen… de pizza van Buurman & Buurman is the most effective.
Mercatorstraat 171, Amsterdam – buurman-amsterdam.pizza

Terrasmus: In het Erasmuspark kun je tijdens een wandeling koffie to go halen bij dit fijne zaakje in het groen.
Erasmuspark 1, Amsterdam – terrasmus.nl

Wilde Westen: Nog zo’n lieveling voor pizza aan deze kant van Amsterdam West. Examine ook de pizza specials!
Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam – wilde-westen.nl

Bocador: Goed nieuws, need de lekkere broodjes van Bocador zijn gewoon te bestellen voor thuisbezorging. Het uitzicht op de Sloterplas denken we er dan maar gewoon bij voorlopig!
Meer en Vaart 195, Amsterdam – bocador.nl

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.