8 X de lekkerste taartjes voor take-away of bezorging in Amsterdam


Langzamerhand worden we stuk voor stuk echte bak prins(ess)en tijdens deze Covid disaster en bakken we de lekkerste taartjes, desserts of onze eigen creaties. Toch blijven we stiekem dat ene lekkere taartje van De Drie Graefjes missen en zijn de verjaardagstaarten die we proberen te maken toch niet zo mooi als die van de meiden van Lifetime of Pie. Maar niet getreurd, de locaties zijn dan misschien wel gesloten, je kunt wel gewoon bestellen voor take-away of thuisbezorgd. Hier assist je niet alleen jouw lokale ondernemers mee, maar jij kunt op deze manier heerlijk blijven genieten van je favoriete candy treats. You’re welcome 😉

Volg @yourlbb op Instagram


8 X taartjes die je kunt bestellen voor take-away of thuisbezorgd

De Drie Graefjes: De vestiging op het Stadionplein is geopend als winkel. Ben je in de buurt en heb je zin in een lekker taartje & koffie to go, lunch of hele excessive tea? Je kunt dit ophalen als take-away of bestellen by way of uber eats.

Bestel via De Drie Graefjes via Ubereats

Life of Pie: Samen met Willem-Pie Bakery hebben de meiden van Lifetime of Pie het idea STAY OCAKE bedacht. Zo kun je by way of de website nog steeds de mooiste taarten bestellen die je thuisbezorgd krijgt.

Bestel online

WALDO chocolade & patisserie: Van kleine taartjes voor jezelf tot taarten om te delen, heel veel chocolade en vers gebakken scones. Je kunt WALDO bestellen by way of Ubereats, Thuisbezorgd, Deliveroo of ophalen in de winkel.

Bestel WALDO via thuisbezorgd

Winkel43: Mis jij de lekkere appeltaart van Winkel43 web zo erg als wij doen? Goed nieuws, ook Winkel43 doet aan take-away en dus haal jij de lekkerste appeltaart gewoon bij ze af.

Seasalt & Chocolate: Ook voor vegans heeft Seasalt & Chocolate genoeg lekkers om uit te kiezen. Bestel jij alleen een los taartje of kun je de verleiding niet weerstaan om een field te bestellen met allerlei lekkers erin?

Bestel hier via Deliveroo

Patisserie Holkamp: Van chocolaatjes tot gebak, taarten en croquetten. Bij Holkamp kun je nog steeds terecht om al dit lekker af te halen. Maak voor de croquetten maar alvast een plekje vrij in de vriezer, need deze wil je inslaan!

De Laatste Kruimel: De winkel is nog steeds geopend voor je candy treats Ook verkopen ze lunch/brunch boxen met elke dag iets anders op het menu die je kunt meenemen voor take-away.

De Bakkers winkel: Op de zondag brunchen bij de bakkerswinkel zit er eventjes niet in. Maar goed nieuws, need je kunt al het lekkers van de Bakkerswinkel gewoon in huis halen. Van scones tot quiches, chocolade croissants en taartjes, take-away verkrijgbaar bij de Bakkerswinkel.

Handige bak necessities voor thuis


Van hyperlinks naar rechts: Digitale weegschaal // Slagroomspuit // Bakvormen // Deegroller // Silicone bakmat // Mixer

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E-book staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E-book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!