9 X Beste koffiebars in Amsterdam-Zuid & De Pijp // Your Little Black E-book


Ben jij internet zo’n koffielover als ik? Dan ga je heel blij worden van die nieuwe lijstje met mijn favoriete koffiebars in Amsterdam-Zuid en De Pijp. Zeker in De Pijp kun je mij heel vaak wandelend met een koffie to go vinden op straat. Alle koffie hotspots uit deze lijst zijn dan ook uitgebreid getest voor jou! Hoe drink jij het liefst je koffie buiten de deur? Ik ga steevast voor een lekkere cappuccino en als ik mezelf écht wil verwennen dan neem ik er ook iets lekkers bij. Heb je daar ook zin in als je dit lijst? De Pastel de nata van De Wasserette zijn goddelijk. Thank me later!

Volg @yourlbb op Instagram

5 X Koffiebars in De Pijp – Beste koffie in Amsterdam

Scandinavian Embassy: Één van de beste koffietentjes in de stad!

Bakers & Roasters: Voor koffie en pies.

Mem’s: Mijn vaste spot voor een koffietje als ik met de kleine naar zijn peuterdansen ga in De Pijp. Ook to go!

De Wasserette: Een klassieker voor koffie na een rondje Albert Cuypmarkt.

CT Coffee & Coconuts: Goede koffie met eigengemaakte taart.

meer De Pijp tips

4 X KOFFIEBARS  in Amsterdam Zuid – Beste koffie in Amsterdam

Lavinia Good Food: Bij deze hotspot aan de Amstelveenseweg kun je terecht voor koffie en lunch.

Caffènation: Antwerpse hit nu ook in onze stad!

Ox and Bucks: Voor goede koffie op de Zuidas.

Vinnies: Voor lekkere boterhammen en goede koffie op de Scheldestraat.

meer Amsterdam Oud Zuid tips

Staat jouw favoriete koffiebar in amsterdam zuid of de pijp er niet tussen?

Hebben we jouw favo spot voor koffie gemist in dit lijstje met de beste koffiebars in Amsterdam-Zuid en De Pijp? Laat het weten by way of de Tip de Redactie button.