9 X koffie to go Amsterdam Oost // Your Little Black Guide


Vaste prik bij mij! Wandelen en koffie to go halen in Amsterdam Oost. Eerst lekker langs de Weesperzijde en dan doorsteken langs de Ringvaart en weer terug langs het Oosterpark. Bijna bij ieder café kun je wel koffie to go halen, maar in dit lijstje heb ik mijn persoonlijke favorieten op een rij gezet. Mist jouw adres voor koffie to go in Amsterdam Oost? Laat het dan weten by way of de Tip de Redactie button onderaan dit artikel. Ga jij voor zwart of toch voor cappuccino?

Volg @yourlbb op Instagram


Let’s go outdoors

9 X de lekkerste koffie to go in Amsterdam Oost

The Cottage: Koffie to go en scones, taartjes, eitjes en pies om thuis op te warmen. De Deli van The Cottage is weer open!
Linnaeusstraat 88, Amsterdam – thecottage.amsterdam

Rum Baba: Hoe goed ken jij Oost? Zig-zag door de straten, ontdek kleine eethuisjes waar je nu kunt afhalen en scoor een koffie to go bij Rum Baba.
Pretoriusstraat 33h, Amsterdam – rumbaba.nl

Coffee Bru: Kijk niet gek op als je even in een de 1,5 meter afstand rij moet staan. Deze plek is geliefd en gesteund, en dat is niet voor niets!
Beukenplein 14, Amsterdam – coffeebru.nl

Bam Boa: Ze zijn open voor een koffie to go, maar als je een zonnetje naar je eigen eettafel wilt halen bestel dan één van de sharing menu’s van Bam Boa. Ontzettend lekker en door de verschillende gerechtjes iedere hap weer verrassend. In ieder sharing menu zitten wat klassiekers van de kaart en de menu’s zijn als combine van vlees en vis, vis en vega of volledig vegetarisch te bestellen. Lees hier ook de uitgebreide Stay-in Review >>
Weesperzijde 135, Amsterdam – bam-boa-amsterdam.com

BESTEL HIER VIA UBER EATS

Côte Wispe: Voor een broodje to go of een koffie. Daarna even wandelen langs de Amstel of op een leeg bankje.
Weesperzijde 85, Amsterdam – cote-wispe.nl

Hartje Oost: De winkel is sowieso gewoon open! Leuk om een cadeautje (voor jezelf) te scoren en anders in ieder geval met een koffie to go weer weg te gaan.
Javastraat 23, Amsterdam – hartjeoost.nl

Bar Bukowski: Eén van mijn spots om koffie to go to halen in Amsterdam Oost als ik even een rondje ga wandelen in het park.
Oosterpark 10, Amsterdam – barbukowski.nl

4850: Voor de lekkerste cinnamon buns van Oost en misschien wel van de hele stad. Koffie halen, rondje park en op de terugweg als we zin hebben om onszelf echt te verwennen ook de burger voor de lunch.
Camperstraat 48-50, Amsterdam – 4850.nl

Yusu: Nog maar internet open en nu helaas al weer dicht. Loop een blokje om zou ik zeggen om ze te supporten met take-away.
Andreas Bonnstraat 2, Amsterdam – yusu.coffee

Yourlbb’s Life-style Finds

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!