9 X leuk om te doen voor vaderdag in Amsterdam // Your Little Black Book


Zin om iets leuks te doen met je vader, beste vriend, broer of man in je leven in Amsterdam? Quality time samen is super belangrijk en je zult merken hoe leuk het is om ook eens iets écht met zijn tweetjes te doen. Misschien voor vaderdag, of voor zijn verjaardag of gewoon zomaar. Want er zijn genoeg leuke dingen om te doen in Amsterdam. In dit artikel heb ik er een paar voor je op een rij gezet. Veel plezier!

Volg @yourlbb op Instagram

9 X leuk om te doen voor vaderdag in Amsterdam

Borrelen bij De Hallen en filmpje pakken bij De Foodhallen in Amsterdam West

Bij de Foodhallen kun je kiezen uit verschillende restaurantjes om wat gerechten af te halen. Zo kun je samen genieten van een shared dining uit verschillende wereldkeukens. Na het eten nog zin om een film te kijken? In de Hallen is ook een bioscoop gevestigd, de Filmhallen. Bekijk de filmagenda via de website >>

Leuk doen met vader amsterdam

© De Foodhallen

STRAAT Street Art Museum in Amsterdam Noord

Het is niet meer weg te denken uit de stad, muren gevuld met graffiti en street art. In het STRAAT museum komt dit allemaal bij elkaar. Van de ene mooie muurschildering tot de ander. Een toffe spot om eens te bezoeken met de man in jouw leven.
NDSM-Plein 1, Amsterdam – straatmuseum.com

BESTEL JE TICKETS VOOR HET STREETART MUSEUM STRAAT HIER

leuk doen met vader amsterdam

© STRAAT Street Art Museum

Bierproeverij bij een proeflokaal in Amsterdam

Amsterdam is rijk aan vele (lokale) bierbrouwerijen en bij de meesten kun je ook een bierproeverij doen. Neem je vader of man mee naar een van deze gezellige proeflokalen en geniet van de lekkerste craft biertjes en hapjes die precies afgestemd zijn op de smaak van het bier.

leuk doen met amsterdam

© Troost

Huur een bootje en vaar over de grachten

Een rondje varen door de Amsterdamse grachten is altijd een goed idee! Neem wat hapjes en verkoelende drankjes mee op de boot en vaar over het IJ en de grachten van Amsterdam.

leuk doen met vader amsterdam

Steak eten bij Castell

Zin in een lekkere steak? Dan zit je bij Castell aan het juiste adres. Bij dit restaurant bereiden ze de lekkerste stukken vlees op de grill terwijl het restaurant zich vult met de geur van houtskool…MMM!

leuk doen met vader amsterdam

© Castell

Ga kanoën in Amsterdam

Zijn jij en je vader in voor wat meer actie en avontuur? Ga dan een ochtendje kanoën. In Amsterdam zijn er verschillende leuke plekken om dit te doen. Denk bijvoorbeeld aan het Amsterdamse Bos, Sloterplas of door de Amsterdamse grachten.

leuk doen met vader amsterdam

© Kanoverhuur Amsterdamse Bos

Whisky proeverij in Amsterdam

Is jouw vader, broer of man een echte whisky liefhebber? Dan is het doen van een whisky proeverij een echte aanrader. Ga samen bijvoorbeeld naar Cafe Zilt of J.D William’s Whisky bar om zo alles te proeven en leren over verschillende whisky’s.

leuk doen met vader amsterdam

MOCO Museum in Amsterdam

Zin in een museum? Neem de man dan een keertje mee naar het Moco Museum op het Museumplein. In dit wat kleinere museum is een vaste tentoonstelling van Banksy te vinden met daarnaast een wisselende expositie van modern tot hedendaagse en straatkunst.

Boek tickets

leuk doen met vader amsterdam

© MOCO Museum

Maak een street art wandeling

Ben jij al eens op street art tour in Amsterdam geweest? Als je goed om je heen kijkt, zie je dat er overal in Amsterdam wel street art te vinden is. In Noord, in het centrum, maar eigenlijk in iedere wijk is wel street art te vinden. Neem je vader een keer mee op street art tour door de stad. Iets dat je ook heel goed zelf kunt doen! Lopend of op de fiets, maar net waar jij zin in hebt. Klik hier voor YourLBB street art routes >>

leuk doen met vader amsterdam

© NDSM Werf

meer Amsterdam tips

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of net geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Book mag ontbreken? Laat het weten via de TIP DE REDACTIE button!