9 X mooie auto-routes in omgeving Amsterdam // Your Little Black Guide


De eerste week ging nog wel, de tweede week kwam het echt binnen en sinds deze week hebben we een nieuwe interest. In plaats van de dagelijkse wandeling in het groen of op het strand gaan we een eindje rijden in onze Peugeot 2008. We blijven binnen, maar dan toch even buiten. En ik moet zeggen… het is echt verwonderlijk wat een change of surroundings doet voor de productiviteit en de positieve vibes in deze periode. Het licht dat door het panoramadakje komt, de warmte van de zon op je gezicht en nieuwe plekken ontdekken waar je waarschijnlijk anders niet zo snel en vaak zou komen. Soms gaan we tijdens zo’n ritje op een rustige plek even de auto uit. Een kleine wandeling over het strand, een bakje kibbeling halen om in de auto op te eten of even een rondje in een bos. Maar meestal blijven we gewoon lekker in de auto om van het uitzicht te genieten. Omdat ik op Instagram Tales merk dat jullie het ook heel fijn vinden om tijdens deze weken van binnenblijven af en toe een rondje te gaan rijden, heb ik in deze weblog mijn eigen suggestions én jullie favoriete rondjes om met de auto te rijden op een rij gezet. Stel je je navigatie in, zorg dan dat je niet over de snelweg gestuurd wordt, maar neem juist de binnenwegen. Veel plezier!

PS: wil je een rondje gaan rijden? Uiteraard met naleving van de richtlijnen van het RIVM. Vermijd drukke tijden / dagen en volg het nieuws voor updates over plekken waar je beter niet heen kunt gaan.

Volg @yourlbb op Instagram

 | YOURLBB GAAT ELEKTRISCH: heb je het al voorbij zien komen? Dit jaar ga ik voor Your Little Black Guide helemaal over op elektrisch rijden als de nieuwe Peugeot e-2008 SUV uitkomt. Over mijn ervaring en suggestions wat daar allemaal bij komt kijken ga ik voor jullie een file maken over elektrisch rijden! Benieuwd naar de eerste ervaring? In dit artikel vertel ik je er alles over >>

9 X fijne rondjes om met de auto te rijden in de buurt van Amsterdam

❶ Vanuit Amsterdam Noord by way of Durgerdam en Uitdam naar Marken.

❷ By way of Diemen, Driemond, Nigtevecht en s’ Graveland naar het bos bij Lage Vuursche.

❸ Vanuit Muiden langs de Vecht naar Weesp en Breukelen.

❹ By way of Abcoude een rondje Loosdrechtseplassen en terug by way of de Vinkeveenseplassen.

❺ Vanuit Bloemendaal by way of de boulevard naar Zandvoort en binnendoor naar Vogelenzang. Onderweg herten spotten langs het hek bij de Waterleidingduinen.

❻ Vanuit Amsterdam by way of Holysloot en langs het IJsselmeer naar Monickendam.

❼ Rondje in Het Gooi langs Laren, Naarden en Blaricum.

❽ By way of de bollenvelden rond Lisse naar het strand van Noordwijk, maar vermijd drukke dagen en ga op verzoek van de boeren niet de auto uit.

❾ Rondje Zaanstreek by way of Landsmeer, Den Ilp, Jisp, Wormer en dan richting Middenbeemster.

Onze nieuwste lijstjes

Heb jij zelf nog suggestions voor mooie routes om te rijden? Wie weet maken we samen met Peugeot dan ook nog een lijstje met suggestions voor autoroutes door heel Nederland! Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE.