9 X weekendmarkten door heel Nederland // Your Little Black Guide


Niets leuker dan in het weekend struinen over een gezellige weekendmarkt. Het goede nieuws is dat de meeste weekendmarkten in Nederland dit najaar weer van begin gaan. Uiteraard een beetje aangepast aan de huidige regels, maar wat kijken we er naar uit! Daarom hebben we de 9 leukste weekendmarkten in Nederland voor je op een rij gezet. Van biologische producten tot kraampjes vol handgemaakte goodies, hapjes en drankjes en dwell muziek. En van de leukste zondagsmarkten tot wekelijkse boerenmarkten. Op deze markten vind je het allemaal! Lees snel verder en plan een dagje weg naar de leukste weekendmarkten door Nederland.

Volg @yourlbb op Instagram

9 X Weekendmarkten door heel Nederland die je wilt bezoeken

Swan Market (van Rotterdam tot Utrecht): Deze markt reist door het hele land en is een van de meest creatieve markten om unieke life-style objects te scoren. Bekijk op de web site of de markt binnenkort ook bij jou in de buurt staat.
Door heel Nederland te vinden – swanmarket.nl

Le Marie Marché (Den Haag): Geïnspireerd op de Franse markten vind je Le Marie Marche in hartje Den Haag. Op deze gezellige markt draait alles om echte kwaliteitsproducten.
Het Plein, Den Haag – Lemariemarche.nl

Sunday market (Amsterdam): Met heel veel lekkers, crafts van lokale makers en vermaak voor jong én oud, is de Sunday market een gezellig uitstapje om heen te gaan op de zondag in Amsterdam.
Op verschillende locaties in Amsterdam – sundaymarket.nl

Pure markt (Amsterdam & Hilversum): Op deze reizende zondagmarkt vind je meer dan 60 ambachtelijke ondernemers. Van meals kraampjes tot handgemaakte life-style objects, er is van alles te vinden.
Verschillende locaties door Nederland – puremarkt.nl

museum market

Museum market, Amsterdam

Meer leuke weekendmarkten in Nederland

FeelGood Market (Eindhoven): Op deze markt zal jij je zeker niet vervelen. Van duurzame producten tot workshops, lekker eten en drinken en dwell muziek. Op de FeelGood market is van alles te doen en beleven.
Strijp S, Eindhoven – Feelgoodmarket.nl

Zeldzaam mooi markt (numerous locaties van Groningen tot Nijmegen): Op de Zeldzaam mooi markt staan meer dan 100 kraampjes met lokale, handgemaakte en zelfontworpen producten.
Verschillende locaties door Nederland – zeldzaammooievents.com

Museum Market (Amsterdam): Iedere 3e zondag van de maand verandert het museumplein in Amsterdam tot een creatieve broedplaats met kraampjes van makers en lekkere streetfood om te proeven.
Museumplein, Amsterdam – museummarket.nl

Rotterdamse Oogstmarkt (Rotterdam): Iedere week is deze gezellige boerenmarkt te vinden in Rotterdam. Voor lokale producten doe je hier je wekelijkse boodschappen.
Noordplein, Rotterdam – rotterdamseoogst.nl

Sonsbeekmarkt (Arnhem): Op deze markt vind je een combine tussen een streekmarkt en een theateraal buitenfestival. Verschillende kraampjes met onder andere streek- en wereldse producten, met daarbij een bijpassend pageant programma.
Sonsbeekpark, Arnhem – sonsbeekmarkt.nl

Nederland

Ga jij binnenkort naar één van deze weekendmarkten in Nederland? Tag @yourlbb op Instagram (Tales) of gebruik #yourlbb en de lekkerste foto’s repost ik op tales!

Onze nieuwste lijstjes

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of een must-visit bestemming is? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!