Arie Amsterdam // nieuwe hotspot De Pijp // Your Little Black E book


Heeeeeeeey Arie! Welkom in Amsterdam. Sure je leest het goed, in De Pijp opent binnenkort Arie Amsterdam. Een nieuwe hotspot van het crew achter Bar Bonnie en dat betekent dat het waarschijnlijk wel goed gaat komen met de gezelligheid. Het jammere? Bar Arie komt in het hoekpand op de Ferdinand Bolstraat waar jarenlang de Kingfisher zat en waar ik vooral in mijn studententijd regelmatig te vinden was. Voor een goed café met gezellig bistrogevoel en in de avond ook een echte barfunctie is altijd plek in De Pijp.

Volg @yourlbb op Instagram

Wat weten we over Bar Arie Amsterdam?

Op Instagram delen ze in ieder geval al een foto van de discobol, dus ik kan niet wachten tot het second dat we echt weer een keer in een volle kroeg mogen staan met de muziek keihard. Tot die tijd zorgt die bol in ieder geval voor wat glitter in tijden dat we het wel kunnen gebruiken. Of ze al voor het aflopen van de lockdown open gaan is nog niet bekend. Maar leuk zou het wel zijn om iets te proberen qua take-away dat écht nieuw is. Zoals we laatst al even konden genieten van een nieuwe opening in Amsterdam met Eetcafé Schotsheuvel in Amsterdam-Zuid. Wat weten we over Arie? Niet zo veel. Behalve dat het een plek moet worden (en dus eigenlijk bijven) voor de buurt. De tone of voice is in ieder geval lekker no-nonsense. Je kunt er straks terecht voor een lekkere hap, een borrel en een koud pilsje schrijven ze. Wat ik wel kan zeggen? Dat het crew van de Drie Wijzen uit Oost na Oost al arduous bezig waren om het Westen te veroveren en nu ook het Zuiden van de stad. En… dat Arie de eerste ‘mannelijke’ in de serie namen is (denk Ramona en Bar Bonnie die Arie voorgingen). Zodra we Arie beter leren kennen dan lees je het hier! To be continued…

Reserveer online

meer Amsterdam tips

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black E book.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E book staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!