Bacalar Amsterdam // beste taco’s Amsterdam Noord


Bacalar Amsterdam is de nieuwe taco hotspot van de stad. Wat gebeurt er als je de chef bent bij één van de beste taqueria’s van de stad (lees: Coba)? Juist, dan open je op den duur je eigen zaak. Toevallig ook in Amsterdam Noord, maar dan op een stukje dat wat minder bekend is. Eigenlijk is het zo’n straat waar je normaal gesproken alleen doorheen fietste op weg naar iets anders. Need grote kans dat je wel eens op de Van der Pekstraat te vinden bent, of langs Bacalar bent gefietst op weg naar Bar Boeket. Volgende keer: afstappen en taco’s gaan eten bij Bacalar! Een rauwe hotspot die voor mij wel wat weg heeft van Roberta’s in Bushwick. Ook een zaak zonder ramen. En waarvan je je toch afvraagt… wat zit er achter die garagedeur?

Volg @yourlbb op Instagram

Menukaart X Bacalar Amsterdam

De kenners zijn het erover eens. Bij Bacalar in Amsterdam Noord eet je op dit second de beste taco’s van de stad. De taco met pulpo is echt goddelijk en MOET geproefd worden. Web als de ribtaco’s en bestel er zeker ook verschillende tostada’s bij. Er staan steeds weer nieuwe, te lekkere taco’s op de kaart. Zo goed. Wil je heen! Open van donderdag tot en met zondag en in het weekend ook voor lunch. Bij mooi weer hebben ze ook een terrasje!

Reserveer online

Tag @yourlbb op Instagram (Tales) of gebruik #yourlbb en de lekkerste foto’s repost ik op tales!

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!