Balcony & Beats Kingsnight Amsterdam // Lodge Jakarta 26 april


Weet je nog? Die te gekke edities van Balcony & Beats bij Hotel Jakarta tijdens de vorige lockdown? Ik heb heeeeeel goed nieuws! Need met Koningsnacht zijn ze terug met een Kingsnight editie. Een soort mini pageant op je eigen kamer! Op de kade staat een DJ te draaien, in je eigen kamer staan bij jou de drankjes koud, laat je lekkere bites bezorgen en kun jij lekker uit je dak op je balkon met je koptelefoon op. Silent disco, maar af en toe even heel laborious meegillen of juichen magazine natuurlijk! De hotelkamers gaan laborious, dus wil je erbij zijn wacht dan niet te lang met reserveren. Hieronder zet ik even alles wat je moet weten op een rij.

Volg @yourlbb op Instagram

De line-up en agenda:

Agenda Monday the twenty sixth

13.00 early test in

16.00 kick-off

18.00 begin in room eating

21.30 finish out door programme

21.30 after occasion begins till….

Tuesday the twenty seventh (King’s day) 

07.00-12.00 breakfast

12.00 try

Wat krijg je?

Een overnachting in een luxe kamer met uitzicht op het water en eigen balkon. Kaartjes voor de silent disco, een fles prosecco, welcome snacks, oranje versiering, room service dinner op de kamer, late evening snack na de occasion en ontbijt. Je kunt twee kind kamer boeken: met of zonder unhealthy.

De prijs? € 299,- voor twee personen (woon je in Amsterdam dan betaal je geen metropolis tax, woon je niet in Amsterdam dan komt de metropolis tax erbij).

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Ebook magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!