Boerderij Meerzicht Amsterdamse Bos // Your Little Black Guide


In het Amsterdamse Bos hoef je je nooit te vervelen. En wat is er nou lekkerder dan na een flinke wandeling langs de Bosbaan een warme pannenkoek te eten? Bij Boerderij Meerzicht kunnen de youngsters niet alleen lekker eten, maar ook nog heerlijk spelen in de grote speeltuin. De elektrische graafmachines zijn bij ons favoriet.

Je gooit er 50 cent in en weg zijn ze. Mijn zoon verandert voor mijn ogen in Bob de Bouwer en fantaseert, terwijl hij graaft, over de mooiste bouwwerken van zand. De kabelbaan is hier ook bij veel kinderen favoriet. Bij Boerderij Meerzicht is het gewoon ouderwets genieten. De speeltuin is ruim opgezet en goed verzorgd. In de zomer kan het er nog wel eens krioelen van de kinderen en jammer genoeg ook van de wespen. Tja, die houden ook wel van een pannenkoek met suiker.

Volg @yourlbb op Instagram

Voor heerlijke pannenkoeken ga je naar boerderij meerzicht

Na een flinke wandeling krijg ik sowieso altijd flinke trek en dan ben je bij Boerderij Meerzicht aan het juiste adres. De pannenkoeken van Meerzicht zijn goed aan de maat en hebben rondom een knapperig randje. Ik bestel standaard een pannenkoek met spek en stroop (ja, dat is echt heel lekker), maar er staan nog veel meer interessante combinaties op het menu. Wat dacht je van ham, tomatensaus en Mediterrane kruiden of gember, kaas en stroop?

Wist je trouwens dat Boerderij Meerzicht al omstreeks 1857 haar deuren opende. Toen was het Amsterdamse Bos nog niet eens aangelegd! Nu 3 generaties en een hertenweide verder is het recept van oma’s pannenkoeken nog steeds even lekker en blijft Meerzicht een bijzondere plek voor jong en oud. Voor een kinderfeestje is dit overigens ook een topplek! Wel even de openingstijden checken, need die verschillen per seizoen.

boerderij meerzicht amsterdamsebos

© Boerderij Meerzicht

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!