Brunch at Celia Amsterdam // Your Little Black Guide


Waar je heen wilt voor het ultieme weekend gevoel? Op zaterdag en zondag geniet je van de Californische keuken tijdens Brunch at Celia! Schuif vanaf 12.00 uur aan bij deze nieuwe hotspot een simplistisch 60’s design in frisse citruskleuren. Geloof mij: met behulp van een beetje California dreaming waan je je even aan de andere kant van de Oceaan in hartje California!

Volg @yourlbb op Instagram

brunch celia

© Brunch at Celia, Ashkan Mortezapour Images

Brunch met een twist bij Celia

De brunchkaart van Celia bevat een mooi rijtje aan frisse gerechten, van zoet tot hartig, die allemaal internet even wat spannender zijn. Zo geniet je onder andere van een lemon ricotta pancake, gepocheerde eieren met geroosterde boerenkool en groene pepersaus, een smoked mushroom taco en een warme cinnamon bun met een glazuur van tonkabonen.
Fijn voor alle ouders onder ons: ook aan de children is gedacht met een aantal speciaal samengestelde gerechten.

Brunch je graag met een lekkere cocktail? Voor € 35,- per persoon kies je twee brunchgerechten en geniet je van een karaf – per persoon – gevuld met Mimosa, Bellini of Bloody Mary. Klinkt goed he? Boozy brunches are BACK!

Zo reserveer je de brunch bij Celia

Brunch at Celia vindt plaats op zaterdag en zondag van 12.00 t/m 16.00 uur. Celia bevindt zich op de begane grond van lifestyle hotel Kimpton De Witt aan de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal.

Ben je altijd wel in voor een feestje met brunch en beats van de DJ? Houd dan de web site en de socials van Celia in de gaten, need er vinden particular editions plaats. Denk daarbij aan een Pleasure en ADE Brunch, maar ook aan bijzondere occasions rond de (Amerikaanse) feestdagen.

Reserveer hier de brunch bij Celia

Celia amsterdam

Californian model gerechten bij Celia

 | EXTRA LEUK: zin om er een nachtje of weekendje weg van te maken? Bekijk dan hier de hele fijne aanbieding die Kimpton De Witt op dit moment heeft >>

Celia Amsterdam

Celia Amsterdam

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!