Carré terras op de Amstel in Amsterdam // Your Little Black Guide


Goed nieuws voor iedereen die zin heeft om te eten en drinken met uitzicht op het water. Het pop-up terras van Carré op de Amstel is deze zomer terug. Ook het theater zelf is weer open! Met een most aantal bezoekers per voorstelling, en daardoor misschien nog wel specialer dan anders. Wat mij betreft één van de leukste date-nights. Eerst een hapje eten op het pop-up terras dar deze zomer in de weekenden steeds weer door een ander restaurant gehost wordt en daarna naar een voorstelling in Carré. De prachtige zaal, het gebouw, en vooral ook de wandeling naar huis langs de Amstel na de voorstelling terwijl je nog aan het nakletsen bent over wat je hebt gezien. Ik heb het gemist de afgelopen maanden!

Volg @yourlbb op Instagram


Pssst… it is mid-season sale!

Bekijk hier nog 18 tips

Theater Carré is open met pop-up terras

Goed nieuws dus dat Carré weer open is. En hoe! De grote zaal is afgelopen jaar opnieuw ingedeeld en de eerste rang zit er eigenlijk beter bij dan ooit. Dat het een unieke ervaring gaat zijn om zo naar een voorstelling te kijken in Carré magazine duidelijk zijn. Need eigenlijk heeft het theater veel meer gasten nodig. Het beste wat jij kunt doen de komende maanden? Kaartjes kopen, gaan en daarvoor of erna wat eten en drinken op hun nieuwe terras dat aan de kade van de Amstel drijft.

Bekijk de theateragenda

carre-amsterdam

© Carré

Drijvend terras op de Amstel voor Carré

Afgelopen jaar voor het eerst geopend en deze zomer zijn ze terug in samenwerking met BAUT. Het Carré terras op de Amstel is een drijvend terras dat aan de kade ligt in de Amstel voor het theater. Hier zit je – compleet met de voetjes in het zand – met één van de mooiste uitzichten in de stad. Je kijkt uit op de Magere Brug of het imposante Carré-gebouw. Amsterdamser dan dit wordt het bijna niet. Deze zomer wordt het dagelijkse terras gerund door BAUT, die naast dit zomerse terras ook fijne terrassen hebben op hun andere locaties in Amsterdam Oost Amsterdam Oost en Amsterdam Oud Zuid. En ik zou zeggen neem snel een kijkje tussen de voorstellingen die de komende periode geprogrammeerd staan in de agenda van Carré en plan een avondje uit. Veel plezier!

meer Amsterdam tips

carre terras amsterdam amstel

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!