Chez Miné Amsterdam // Bos & Lommer // Your Little Black E book


Geef Chez Miné op het Bos en Lommerplantsoen het label UIT of het label ETEN & DRINKEN? Het kan er allebei, maar ik kies voor het eerste! Bij deze nieuwe hotspot draait het namelijk om vermaken en vermaakt worden. Het staff roept er zelfs een nieuwe time period voor in het leven: de recreatiebar. Iets waarvan we er in Amsterdam steeds meer zien opduiken, zoals Mooie Boules en Pong, maar waarom kiezen als je het ook allemaal kunt doen op één avond. Juist ja, web als vroeger op de tenting in Frankrijk. En YESSS de avond sluit je af in de ‘disco’ al voelt die meer als een Franse nachtclub. Nieuwsgierig? Snel verder lezen dan!

Volg @yourlbb op Instagram

RECREËREN KUN JE LEREN BIJ EERSTE RECREATIEBAR VOOR VOLWASSENEN

Op zoek naar een leuke plek voor je volgende date? Of juist een avondje met vrienden? Gevonden! Chez Miné; dé plek waar je alles magazine én kan doen wat je zou willen in je vrije tijd. Van jeu de boulen of potje ‘rond de tafel’ en tafeltennissen met je vrienden tijdens de borrel, tot ’s avonds laat dansen op de jaren 80 classic discovloer. Chez Miné opent zaterdag 14 augustus en is van donderdag t/m zondag open van 12.00 uur tot laat. Vermaken en vermaakt worden, daar draait het om bij Chez Miné. Of je nu zin hebt om te jeu de boulen, darten of poolen. Je wilt laten vermaken door theater en stay muziek van zowel authentieke bands als de lokale dj’s… bij Chez Miné ben je aan het goede adres.

Elke maand is er een petanque en kubb toernooi. De andere dagen vullen zich met salsa avonden, wielren ride-outs, nachttheater en als het weer magazine is er iedere vrijdag disco avond op een originele jaren 80 discovloer.

meer Amsterdam tips

natuurwijn en pizza bij Chez miné

Trommel je vrienden maar op, need met de opening van Chez Miné wordt BOLO weer een stukje leuker. Naast het groene plantsoen en het ruim opgezette terras met een deel strand, is er binnen maar liefst een ruimte van 500 vierkante meter om je te vermaken.

Naast alle dagelijks wisselende activiteiten is er één constante issue: het menu wat draait op je all time vakantie favorite: (36 uur gerezen) pizza! Maar nu wel in het hedendaagse jasje waar je blij van wordt en te combineren met de verschillende moderne groente gerechten die op de kaart te vinden zijn. Denk aan gegrilde broccoli met romesco saus, burrata salade met tomaat en pruim of frisse aardappel courgette dille salade met vegan kaas.

Een tenting wijntje heeft echt wel zijn charme, maar bij Chez Miné hebben ze het web een niveautje hoger getild en is er genoeg keuze goede natuurwijn of de meer traditionele wijnen.

Nieuwsgierig geworden?

Reserveer online

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E book magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!