David Lloyd Amsterdam // aanbieding zomer 2021 // Your Little Black Guide


Aan goede sportscholen in Amsterdam geen gebrek, maar toch zijn er een paar scholen die er écht uitspringen qua service en aanbod. David Lloyd is er één van! Toevallig ook de eerste sportschool in Amsterdam waar ik zelf ooit lid werd. Wat deze sportschool op de Overtoom in West zo onderscheidend maakt? Dat is wat mij betreft het zwembad en de heerlijk uitgebreide sauna! En voor alle ouders die meer willen sporten, maar niet weten waar ze dan de youngsters moeten laten: bij David Lloyd bieden ze ook een crèche en kinderdagverblijven. Voor iedereen die graag weer in beweging wilt komen om te werken aan een goede balans van physique en thoughts heb ik heel goed nieuws, need tot augustus sport je bij David Lloyd namelijk helemaal free of charge!

BEKIJK HIER DIRECT DE AANBIEDING

Volg @yourlbb op Instagram

HET ZWEMBAD VAN DAVID LLOYD AMSTERDAM

Dit kun je allemaal doen bij David Lloyd

Focussen de meeste sportscholen wat jou betreft iets te veel op crossfit? Bij David Lloyd heeft elke individuele membership een zwembad, maar ook tennis-, badminton en squashbanen, een spa, fijne lounge met free of charge Wi-Fi en een crèche en kinderdagverblijven.

Iedere week worden er meer dan 100 groepslessen gegeven. Ook fijn: de studio’s zijn speciaal ontworpen, zodat deze goed geschikt zijn voor verschillende oefeningen. De Physique & Thoughts studio’s zijn ingericht voor de holistische reduce, zoals yoga en Pilates, en de cardio-gebaseerde trainingen zoals Group Biking zijn gefaciliteerd met speciale en gerichte apparatuur voor de desbetreffende oefeningen. Er is veel ruimte en genoeg apparatuur om de meest gedetailleerde trainingsschema’s te perfectioneren.

Sport nu tot en met augustus helemaal free of charge!

Heb jij tijdens de lockdown te veel stilgezeten? Miste je het trainen onder professionele begeleiding en kwam je internet als ik niet verder dan een wandeling? David Lloyd wil een positieve impression maken in Amsterdam en spoort daarom de mensen aan om weer te gaan sporten door middel van een hele fijne actie! Als je nu lid wordt geniet je tot augustus van een free of charge lidmaatschap. Meer weten? Bekijk hier direct de aanbieding >>

YES, ik wil gratis sporten!

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!