De Biertuin Amsterdam-West // Your Little Black Ebook


The place one doorways closes, one other door opens… Ik kan je verklappen: er gaat een hoop gebeuren op de Jan Evertsenstraat de komende tijd. Eén ding kan ik je alvast verklappen! De Biertuin Amsterdam-West opent de deuren op de Jan Evertsenstraat 135. Helemaal aan het einde in de buurt van het Mercatorplein. Ik hoor je denken…. wat zat daar ook alweer allemaal? Nou, onder andere Frits. In het hoekpand aan het Mercatorplein opent binnenkort De Biertuin de deuren. Uiteraard met een fijn terras zoals je dat van Frits gewend was en ook de bieren op faucet zullen rijkelijk blijven vloeien. De Biertuin op de hoek van de Jan Eef en het Mercatorplein wordt de derde Biertuin in Amsterdam. Zelf ben ik regelmatig te vinden bij de eerste locatie bij het Oosterpark in Amsterdam Oost en dan is er ook de locatie in hartje centum op de Prinsengracht.

Volg @yourlbb op Instagram

Menu van De Biertuin Amsterdam West

Of ze straks gaan starten met Take-Away en na de lockdown ‘echt’ open gaan of wachten tot de lockdown voorbij is is nog niet bekend. Fingers crossed voor het eerste, need dat zou weer een mooie aanwinst zijn in De Baarsjes voor consolation meals take-away en supply. De menukaart van De Biertuin staat bekend om aantal (inmiddels) echte klassiekers. Uiteraard doen ze hun naam eer aan door altijd een ruime selecties bieren op faucet te hebben. Zelf kun je mij regelmatig op het terras vinden om te borrelen (sure, met die biertjes) en dat is vooral omdat ze één van de beste uitgebreide snackkaarten hebben voor iedereen die bij een drankje toch ook het liefst iets uit de frituur eet. Wat er verder altijd lekker is? De spare-ribs, braadworst met zuurkool, het kippetje en de burgers. Die eerste drie zijn overigens ook excellent om te delen!

Wanneer De Biertuin open gaat op de Jan Evertsenstraat? Dat is nog niet bekend, maar uiteraard houd ik het voor je in de gaten.

Reserveer online

meer Amsterdam tips

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Ebook.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Ebook staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Ebook thuis previous? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!