Diptyque Boutique Amsterdam // Prinsengracht // Your Little Black E-book


Eén van de redenen dat mijn lover mijn aandacht trok, was omdat hij een geur van Diptyque op had. Toen nog niet zo eenvoudig te krijgen in Nederland, maar gelukkig was er toen al beautywinkel Skins. In Parijs is het altijd een feestje om naar de Diptyque boutique te gaan, need ze hebben hier alle geuren en producten onder één dak. Wat een cadeautje voor jezelf om dan met een geurkaars naar buiten te lopen (die je natuurlijk nooit gaat branden, need niet ‘goedkoop’). Inmiddels ben ik ook helemaal verliefd op de roomsprays en heb ik thuis een kleine collectie Diptyque producten opgebouwd. Genieten!

Volg @yourlbb op Instagram

Ontdek in de Diptyque Boutique Amsterdam wat bij jou previous

De nieuwe Diptyque Boutique in Amsterdam op de Prinsengracht is als een snoepwinkel voor iedereen die van mooie geuren houdt. Je weet dus waar je mij kunt vinden als ik een cadeautje voor een verjaardag of de holidays ga kopen! De ‘rose’ is mijn favoriete geur en de diffuser voor in huis staat op mijn eigen verlanglijstje voor de feestdagen. Het enige dat nog ontbreekt in ons nieuwe huis! Wil je ontdekken welke geur van Diptyque het greatest bij jou previous? Dan kun je bij Skins een pattern field laten maken. Daar betaal je € 20,- voor, maar is inclusief een tegoedbon van € 10,-. Ik maak daar zelf vaak gebruik van als ik een nieuw (wat duurder) beautyproduct wil testen.

 | TIP: heb je voor je verjaardag bijvoorbeeld een Bijenkorf giftcard gekregen? Daar verkopen ze ook Diptyque! 

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E-book staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E-book thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of een must-visit bestemming is? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!