DIY Bao Buns pakket van Bo Nam in Amsterdam //. Your Little Black Ebook


Ben jij web als ik een enorme liefhebber van de Bao Bun? Dan wil je deze tip niet missen. In ‘normale’ tijden komen we sowieso graag bij Bo Nam voor de lekkerste Vietnamese en Aziatische gerechten. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel… Je kunt nu namelijk een DIY Pink Bao Buns pakket voor thuis bestellen om thuis de beroemde bao burgers van Bo Nam te maken. In het pakket zitten alle ingrediënten om thuis een heerlijke maaltijd te maken met twee verschillende roze bao buns. Zet in je agenda, need de boxen zijn vanaf 22 oktober weer te bestellen!

Volg @yourlbb op Instagram

bo nam bao pakket bestellen

© Bo Nam Bao Burger

Wat er in de DIY Bao Buns field zit?

4x Bo Nam* Pink Bao Buns ( 2x Mushroom Topping + 2x Pulled Hen Topping)
4x Bao Bun garnering
1x Field met Fried Rice voor twee personen
4x Imperial Rolls met sla en sauce

Bestel hier het DIY Bao Buns pakket

bo nam bao pakket

© Bo Nam

Onze nieuwste lijstjes

Ga hier direct naar de populaire rubrieken:

DE BESTE STAYCATION TIPS VOOR NEDERLAND >>

ALLE TIPS VOOR THUIS >>

DE LEKKERSTE RECEPTEN >>

ALLE AMSTERDAM TIPS >>

LIFESTYLE INTERIEUR, FASHION & BEAUTY TIPS >>

► ALLE TRAVEL GUIDES & CITY GUIDES >>

Meer UIT & THUIS suggestions van Your Little Black Ebook:

⋙ Volg je mij al op Instagram? Op @YOULRBB deel ik (bijna) iedere dag persoonlijke suggestions over lekker eten, nieuwe adressen en geef ik een persoonlijk kijkje in mijn leven als ondernemer en mama van een peuter van twee. Vind je youngsters suggestions leuk? Volg dan ook mijn devoted @TRAVELKIDS.CO account over household reizen en leuke dingen doen met youngsters.

⋙ Wil je inspiratie op doen voor een STAYCATION in Nederland? Haal mijn Staycation boek in huis met 22 guides voor de leukste steden in Nederland en België en meer weekendjes weg in eigen land.

⋙ Droom jij alweer van verre reizen? In mijn Wanderlust-boeken deel ik mijn beste suggestions uit 8 jaar Your Little Black Ebook. Met guides voor bestemmingen van Kaapstad tot Sri Lanka.

Shop hier Feed Your Wanderlust – Guide voor een Bohemian Lifestyle.

Bestel hier Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide.

⋙ Wil jij wekelijks de nieuwste artikelen van Your Little Black Ebook én de (Amsterdam) Weekend Information in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan by way of de zwarte button hieronder in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tip de redactie

Heb je een leuke tip voor een hotspot die web geopend is? Of een andere leuke reistip of tip voor thuis? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!