Ervaren blazers en andere muzikanten gezocht


Voor amateurmuzikanten die al enige jaren een blaasinstrument spelen, doet de WesterHarmonie een oproep. Er is weer plaats voor nieuwe leden. Voor een hoorn, trompet, trombone, cornet, euphonium (maar bariton magazine natuurlijk ook!), klarinet, tuba, tenor- en altsaxofoon en melodisch slagwerk schuiven de muzikanten van dit symfonische blaasorkest graag een stukje op. Voor wie wil komen meespelen, maar geen instrument (meer) heeft, beschikt het orkest over enkele huurinstrumenten. Zo ligt er nu een prachtige verzilverde Selmer tenorsaxofoon en een altsaxofoon “80 tremendous motion” op de plank.

De enthousiaste jonge dirigent Rob van der Sterren staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van klassiek tot filmmuziek en swing. Voor komend jaar staat een Frans programma op het programma, met als hoogtepunt een live performance in juni 2020 met zangers die chansons zingen. 

De ca. 30 hout- en koperblazers en percussionisten repeteren wekelijks op vrijdagavond in Hervormd Lyceum West in Slotervaart. Deze locatie is goed bereikbaar met trein, tram of bus en parkeren is free of charge.

Ook meespelen
Voor informatie, zie http://www.westerharmonie.nl. Meld je komst vooraf even aan through e-mail naar information@westerharmonie.nl met vermelding van je (blaas)instrument. Dan ligt je bladmuziek klaar.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *