EXTRA DATA: 5 & 12 maart Le Meals Stroll South met o.a. Otto Volante + Van der Veen


Goed nieuws! In overleg met onze restaurantpartners zijn we trots om aan te kondigen dat Le Meals Stroll South twee additional vrijdagen krijgt nadat we uitverkocht raakten na het sturen van de nieuwsbrief. Nog voordat we on-line en op social media konden communiceren! Voor Le Meals Stroll South werken we weer samen met 6 fantastische companions: Bar BAUT, Van der Veen, Bonnie, Otto Volante, De Gouden Ton en TOZI.

Vrijdag 5 en vrijdag 12 maart zijn nú te reserveren via deze link >>

Lees je voor het eerst over Le Meals Stroll? Hieronder leggen we alles uit!

Zin om iets leuks te doen? Kun je geen genoeg krijgen van wandelen? Houd je van lekker eten, maar heb je alle take-away en make-away boxen wel uitgespeeld? Dan wil ik je even voorstellen aan Le Food Walk Amsterdam! Een culinaire stadswandeling langs écht goede eating places in Amsterdam waar de cooks speciaal voor Le Meals Stroll – en dus voor jou – iets lekkers maken.

Voor deze tweede editie gaan we naar Amsterdam Oud-Zuid. Een wandeling van ongeveer 6,5km waarbij je onder het genot van een drankje de lekkerste bites proeft van: Bar BAUT, Van der Veen, Bonnie, Otto Volante, De Gouden Ton en TOZI. Een ticket kost € 37,50 per persoon (+ €1,- ticketkosten) en is inclusief 5 hapjes en 2 drankjes.

Le Meals Stroll is vega-proof, je kunt bij het kopen van een ticket kiezen voor een vegetarische stroll. De tickets zijn restricted, ook voor deze additional vrijdagen. Dus wil jij bij Le Meals Stroll South zijn, wacht dan niet te lang met het scoren van jouw ticket.

KOOP HIER JE TICKET(S)

Volg @yourlbb op Instagram

 | NIET MEER ACHTER HET NET VISSEN? Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief by way of www.lefoodwalk.nl en je leest als eerste over nieuwe information!

6,5km wandelen én culinaire occur

Je begin Le Food Walk op de locatie die in de route die jij krijgt staat aangegeven op een door jou en je wandeldate gekozen second tussen 12.30 en 15.30 uur en de wandeling eindigt uiterlijk om 18.30 uur. Bij de startlocatie staat je eerste chew én drink klaar!

Met de digitale wandeling ga je vervolgens en route langs favoriete foodieproof spots in Amsterdam Oud-Zuid. Een route van iets meer dan 6,5 km. Precies lang genoeg zodat je voordat je een volgende locatie bereikt weer écht zin hebt in iets lekkers! Maar… je kunt natuurlijk ook kiezen om er Le Meals Biketour van te maken en de fiets te pakken.

Nog even alles op een rij:

Le Meals Stroll SOUTH

Een culinaire wandeling door het Amsterdam Oud-Zuid & Vondelparkbuurt.

EXTRA DATA: 5 + 12 maart

TIJDEN: begin tussen 12.00 en 15.30 uur. End voor 18.30 uur

START: wordt een paar dagen voor de stroll bekend gemaakt

DIT KRIJG JE: De woensdag voor de vrijdag van je keuze wordt de Le Meals Stroll route, inclusief kaart en suggestions voor onderweg, digitaal toegestuurd. Houd ook je spam en reclame folder in de gaten of voeg hiya@lefoodwalk.nl alvast toe aan je adresboek.

DIT PROEF JE:
All bites zijn tasting measurement
– 1 X chew & drink (BAR BAUT)
– 4 X bites (Van der VeenOtto VolanteBar Bonnie & TOZI – de drankjes zijn hier niet inbegrepen, maar uiteraard wel te koop)
– 1 X drink (De Gouden Ton)
Alle occur zijn tasting measurement en zijn speciaal voor jou en je wandeldate tijdens Le Meals Stroll South op vertoon van je ‘stempelkaart’ én ticket verkrijgbaar.

LE PRICE: € 37,50 (+ € 1 ticketkosten) voor alle 5 de bites én 2 drankjes zoals beschreven.

GOED OM TE WETEN: Eet je vega? Vegetarische tickets zijn verkrijgbaar en moeten vooraf besteld worden. Voor de drankjes is een alcoholvrij alternatief beschikbaar. Helaas kunnen we voor Le Meals Stroll nu geen rekening houden met specifieke dieetwensen en restricties. Hopelijk kan dat ná Covid-19 weer, als we iets meer tijd kunnen nemen bij de verschillende locaties.

EN VERDER: Vergeet niet je mondkapje mee te nemen! Verder is hand-sanitizer ook handig, need de bites die je gaat proeven zijn fingerlicking good. Wij gaan er vanuit dat jullie inmiddels bekend zijn met alle richtlijnen van het RIVM en die worden uiteraard ook gehanteerd bij de locaties die meedoen met Le Meals Stroll.

KOOP HIER JE TICKET(S)

OVER Le Meals Stroll

Waarom je op Your Little Black Guide opeens regelmatig over Le Meals Stroll leest? Le Meals Stroll Amsterdam is een nieuw undertaking uit de koker van Your Little Black Guide dat ik samen met met meals pal Seger van restaurant Sjefietshe en on-line platform Foodini heb bedacht tijdens een wandeling door het park. Het idee voor foodtours lag bij mij al op de plank sinds 2015, maar dit jaar viel alles op zijn plek. We zijn overweldigd door jullie enthousiasme en werken keihard aan het opzetten van meerdere nieuwe routes zodat we niemand teleur hoeven te stellen. In verband met Covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief by way of www.lefoodwalk.nl en je leest als eerste over nieuwe information!

With love,

Anne

| PS: Ken jij Your Little Black Guide’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke suggestions hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *