Hendrick’s Gin Nationale Komkommerspelen // 23 & 24 juli in Amsterdam


Hendrick’s Gin zou Hendrick’s Gin niet zijn als ze deze zomer niet een te gekke pop-up bar zouden openen waar jij de perfecte serve G&T kunt drinken. Zonder komkommer, geen Hendricks. En daarom haalt Hendrick’s Gin op 23 & 24 juli de Nationale Komkommerspelen naar Nederland bij Membership Atelier in Amsterdam. Hét occasion voor atleten én zij die enkel een G&T willen heffen! Van te voren reserveer je een tijdslot en koop je voor slechts € 5,- een ticket met kwalificatie voor de Nationale Komkommerspelen, dat ook direct een voucher is voor die excellent serve G&T.

Je leest het goed; dit wordt zonder twijfel het komkommerigste sportevenement van het jaar! Iedereen kan in zes proeven strijden om prijzen voor ware komkommerkampioenen. Trommel je vrienden op en reserveer jullie plekken through NationaleKomkommerspelen.nl. Houd de komkommer gereed en laat de spelen beginnen!

Boek tickets

Volg @yourlbb op Instagram

© Hendrick’s Gin

Dit zijn de komkommerspelen van hendrick’s gin

Nog nooit van de Komkommerspelen gehoord? Kan kloppen! Eeuwenlang waren de Komkommerspelen een geheime traditie die enkel beoefend werd binnen de ommuring van het Gin Palace van Hendrick’s Gin, in het Schotse kustdorpje Girvan. Grootheden in komkommersport komen hier jaarlijks samen om hun krachten te meten in ongewone uitdagingen en proeven. In 2021 treedt het kampioenschap en zijn markante pop-up bar voor het eerst naar buiten – open voor ieder die durft.

Reserveren in de Pop-up bar = zeker zijn van een plek

Komkommer-atleten en aanmodderende fanatiekelingen kwalificeren zich door te reserveren in de pop-up bar. Wie waagt en misschien wint gaat in 6 verschillende proeven en uitdagingen de strijd aan – alleen of samen met een teamgenoot. Voor de spelen is geen coaching nodig, need wat de onderdelen inhouden ontdekken de deelnemers pas als het fluitsignaal aan de begin geklonken heeft.

Zoals gebruikelijk spelen de atleten niet enkel voor eer en glorie. De drie sterkste deelnemers gaan er met de prijzen vandoor. Wie als kampioen uit de bus komt viert deze victorie met een overnachting in Lodge Pulitzer Amsterdam inclusief diner in Jansz. en cocktails in Pulitzer’s Bar. De plekke twee en drie toasten respectievelijk op hun succes met een diner t.w.v. €200 bij Branie of een cocktailavond t.w.v. €100 in Bar Mokum. Maar zegenvierder of niet, iedere atleet kan na afloop proosten op zijn prestatie in de pop-up bar.

Hendrick’s Gin Komkommerspelen & Pop-up bar

Wanneer: 23 & 24 juli
Waar: Membership Atelier, Amsterdam
Tijden: Elke reservering staat voor een tijdslot van 1:45 uur en een kwalificatie voor de spelen.
Prijs: € 5,- per persoon, inclusief 1 Hendrick’s Gin G&T in de pop-up bar
Meer weten: nationalekomkommerspelen.nl

Boek tickets

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E book magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!