Instagram museum in Noord // Your Little Black Guide


In LA en New York is het dé hit van dit second! En met de opening van WONDR Amsterdam was de eerste interactieve ‘Instagram Museum’ expertise van de stad een feit. Een walhalla om de coolste Instagramfoto’s te maken. WONDR Amsterdam is een artistieke speeltuin van 1200m² groot met vijftien interactieve installatieruimtes. Iedere ruimte is weer een beleving op zich, waarvoor samengewerkt is met jonge Nederlandse kunstenaars. Ben je nieuwsgierig geworden?

Dit kun je verwachten bij WONDR Amsterdam

Hoewel bezoekers van alle leeftijden welkom zijn, is WONDR vooral gericht op social media lovers tussen de 16 en 35 jaar die op zoek zijn naar unieke ervaringen. Zo worden er vijftien fotogenieke ruimtes met installaties gecreëerd. Hoewel die stuk voor stuk tremendous Instagrammable zijn is het doel van het WONDR Amsterdam juist ook om even offline te zijn. Om te spelen, te beleven, een leuke tijd met vrienden te hebben en even de buitenwereld te vergeten. In iedere ruimte zijn speciale digicam’s geplaatst die foto’s van bezoekers maken. Je hoeft dus niet honderden eigen foto’s excellent te timen, je ontvangt jouw foto’s na je bezoek gewoon through de e-mail.

Roze dangerous met marshmallows & een confetti douche

Geloof ons als je bezoek aan WONDR Amsterdam al jouw zintuigen gaat prikkelen. Neem een duik in de enorme blauwe ballenbak, stap onder de confetti douche voor een leven vol glitter, waan je in een tropische jungle, dompel je onder in een dangerous met marshmallows en feest onder honderden discoballen.

Met wie ga jij hier heel snel heen?

Boek tickets

TIP: Na de expertise kun je nog even nagenieten van designable snacks in het WONDR Café!

WONDR Amsterdam

Adres: Meeuwenlaan 88, Amsterdam Noord.
Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur.
Tickets: € 24,50, inclusief jouw foto’s through e-mail.
Meer information: wondrexperience.com
Goed om te weten: om te zorgen dat iedereen de beste expertise heeft moet je van te voren een tijdsslot reserveren.

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!