Le Meals Stroll Amsterdam Centrum // Your Little Black Guide


YESSSSSS, je leest het goed! We hebben een gloednieuwe Meals Stroll route opgezet door centraal Amsterdam. Tijdens Le Meals Stroll Central wandel je met een groepje vrienden, familie of gewoon me zijn tweetjes langs bijzondere culinaire hotspots. Je begin bij het pop-up terras van Carré dat dit jaar door BAUT bestierd wordt. Tijdens een wandeling van 4 km maak je in totaal 6 stops en proef je onderweg 5 hapjes en 2 drankjes bij 5 verschillende eating places.

Met wie je ook gaat wandelen, het leuke aan Le Food Walk is dat je het óók samen kunt doen als je niet tot één huishouden behoort!

Tickets kosten € 39,50 (+ € 1,- servicekosten) en zijn inclusief de hapjes en drankjes zoals beschreven én een digitale wandeling met leuke informatie over de eating places en voor onderweg. Le Meals Stroll Central is nu te koop voor zaterdag 22, 1e Pinksteren zondag 23 mei, 2e Pinksteren 24 mei en zaterdag 29 en zondag 30 mei!

SCOOR HIER TICKETS

LET OP: tickets voor 22, 23 & 24 mei zijn tot middernacht te bestellen op donderdag 20 mei, tickets voor 29 & 30 mei zijn tot en met donderdag 27 mei te bestellen. 

Volg @yourlbb op Instagram

Dit is Le Meals Stroll CENTRAL in mei

Tremendous trots zijn we op deze bijzondere route die we Le Meals Stroll Central noemen. Een wandeling door het Centrum van Amsterdam. Langs de Amstel, hidden gems ontdekken in het Centrum en by way of De Pijp eindigen bij het meest tropische terras van de stad.

ABOUT THE FOOD:
Alle hapjes zijn tasting measurement
– 1 X chew (BAUT bij Carré Terras drankjes bij deze locaties zijn niet inclusief, maar wel te bestellen)
– 1 X chew & drink (Escobar ook 0.0 drankje beschikbaar)
–  3 X bites (Bambino, Marie & Slagerij de Beurs – drankjes bij deze locaties zijn niet inclusief, maar wel te bestellen)
– 1 X drink (BAUT bij Carré Terras – ook 0.0 drankje beschikbaar)

KOOP HIER TICKETS VOOR LFW CENTRAL

Het leuke aan Le Meals Stroll is dat het óók samen kan als je niet tot één huishouden behoort!

Le Food Walk

GOED OM TE WETEN: 

  • Je begin op een zelfgekozen tijd tussen 12.00 en 16.00 uur en zorgt dat je voor 19.00 uur bij de laatste locatie bent. Let op: de startlocatie (BAUT bij het Carré Terras ) staat huge!
  • Rain or shine, de Meals Walks gaan door.
  • Moet je onverwacht in quarantaine, heb je Covid of wacht je de resultaten van een Covid-test af? Tremendous vervelend, je kunt je tickets dan doorverkopen by way of Ticketswap. Tickets zijn niet te wisselen voor een andere dag en ook niet retourneerbaar.
  • Veelgevraagd ;-), maar de toiletten zijn open voor Meals Walkers bij de eating places die meedoen en ook een terras hebben. Check voor alle andere FAQ’s en spelregels ook dit artikel >>

Maak je er een weekendje Amsterdam van? Leuke accommodations zijn bijvoorbeeld: Hotel V Fizeaustraat, Pulitzer, The Hoxton of Het Volkshotel.

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Yourlbb’s Boeken Store

Volg je Your Little Black Guide al op Instagram?

With love,

Anne

| PS: Ken jij Your Little Black Guide’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke suggestions hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *