Le Meals Stroll Amsterdam: culinaire stadswandeling


Zin om het weekend van 27 & 28 februari iets leuks te doen? Kun je geen genoeg krijgen van wandelen? Houd je van lekker eten, maar heb je alle take-away en make-away boxen wel uitgespeeld? Dan wil ik je even voorstellen aan Le Food Walk Amsterdam! Een culinaire stadswandeling langs écht goede eating places in Amsterdam waar de cooks speciaal voor Le Meals Stroll – en dus voor jou – iets lekkers maken. De eerste editie trapt af met een wandeling door Oost Amsterdam waarbij je in 10.000 stappen onder het genot van een drankje de lekkerste bites proeft van: BAUT Oost, De Kas, Jacobsz, Native Supplier, In Between (de pop-up aan de achterkant van Restaurant Entrepot) en Tapperij de Eeuwige Jeugd. Een ticket kost € 37,50 per persoon (+ €1,- ticketkosten) en is inclusief 5 hapjes en 2 drankjes. Le Meals Stroll is vega-proof, je kunt bij het kopen van een ticket kiezen voor een vegetarische stroll. De tickets zijn restricted, dus wil jij er deze eerste editie bij zijn wacht dan niet te lang met het scoren van jouw Le Meals Stroll ticket.

Je begin Le Food Walk bij de nieuwe hotspot BAUT Oost, op een door jou en je wandeldate gekozen second tussen 12.30 en 15.30 uur en de wandeling eindigt uiterlijk om 18 uur. Bij BAUT Oost staat een welkomstcocktail voor je klaar én krijg je je eerste chunk. Vergeet je mondkapje niet, need tijdens de take-away gluur je even binnen bij deze nieuwe hotspot en ga je letterlijk door de voordeur naar binnen en door de achterdeur naar buiten. Met de digitale wandeling ga je vervolgens en route langs favoriete foodieproof spots in het Oosten van Amsterdam, by way of Amsterdam Oost naar Centrum Oost en weer terug naar BAUT. Een route van iets meer dan 10.000 stappen en 8 km. Precies lang genoeg zodat je voordat je een volgende locatie bereikt weer écht zin hebt in iets lekkers! Maar… je kunt natuurlijk ook kiezen om er Le Meals Biketour van te maken en de fiets te pakken. Further leuk: een aantal van de deelnemende eating places zoals BAUT en Jacobsz openen ’s middags speciaal voor jou de deuren!

Nog even alles op een rij:

Le Meals Stroll EAST

Een culinaire wandeling door het Oosten van Amsterdam.

DATA: 27 + 28 februari 2021

TIJDEN: tussen 12.30 en 18.00 uur

START: BAUT Amsterdam, Wibautstraat 125

DIT KRIJG JE: Een paar dagen voor de wandeling wordt de Le Meals Stroll route, inclusief kaart en suggestions voor onderweg, digitaal toegestuurd.

DIT PROEF JE:
– 1 X chunk en cocktail (BAUT Oost)
– 4 X bites (De Kas, Jacobsz, Native Supplier & In Between – uiteraard kun je hier naast het hapje dat je krijgt óók een drankje kopen)
– 1 X drankje (Tapperij de Eeuwige Jeugd)
Alle occur zijn tasting measurement en zijn speciaal voor jou en je wandeldate tijdens Le Meals Stroll East op vertoon van je ‘stempelkaart’  verkrijgbaar.

LE PRICE: € 37,50 (+ € 1 ticketkosten) voor alle 5 de bites én 2 drankjes.

GOED OM TE WETEN: Eet je vega? Vegetarische tickets zijn verkrijgbaar en moeten vooraf besteld worden. Voor de drankjes is een alcoholvrij alternatief beschikbaar bij de locaties. Helaas kunnen we voor deze eerste Le Meals Stroll geen rekening houden met specifieke dieetwensen en restricties. Hopelijk kan dat ná Covid-19 weer, als we iets meer tijd kunnen nemen bij de verschillende locaties.

EN VERDER: Vergeet niet je mondkapje mee te nemen! Verder is hand-sanitizer ook handig, need de bites die je gaat proeven zijn fingerlicking good. Wij gaan er vanuit dat jullie inmiddels bekend zijn met alle richtlijnen van het RIVM en die worden uiteraard ook gehanteerd bij de locaties van Le Meals Stroll.

KOOP HIER JE TICKET(S)

OVER Le Meals Stroll

Waarom het enthousiasme van deze aankondiging afdruipt? Le Meals Stroll Amsterdam is een nieuw mission uit de koker van Your Little Black Guide dat ik samen met met meals pal Seger van restaurant Sjefietshe en on-line platform Foodini heb bedacht tijdens een wandeling door het park. Het idee voor foodtours lag bij mij al op de plank sinds 2015, maar dit jaar viel alles op zijn plek. Voor deze eerste editie zijn we tremendous trots op onze launching companion BAUT Oost. Speciaal voor Le Meals Stroll openen zij twee dagen de deuren, voordat ze officieel open gaan als de lockdown voorbij is.

Samen met Seger kijk ik er heel erg naar uit om je te zien op 27 of 28 februari!

With love,

Anne

| PS: Ken jij Your Little Black Guide’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke suggestions hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.