Le Meals Stroll Amsterdam // information + tickets // Your Little Black E book


Kun je geen genoeg krijgen van wandelen? Houd je van lekker eten, maar heb je alle take-away en make-away boxen wel uitgespeeld? Dan wil ik je even voorstellen aan Le Food Walk Amsterdam! Een culinaire stadswandeling langs écht goede eating places in Amsterdam waar de cooks speciaal voor Le Meals Stroll – en dus voor jou – iets lekkers maken. Le Meals Stroll is vega-proof, je kunt bij het kopen van een ticket kiezen voor een vegetarische stroll door het ‘vega ticket’ te bestellen. De tickets zijn restricted, dus wil jij er in april bij zijn wacht dan niet te lang met het scoren van jouw wandelroute voor Le Meals Stroll.

Volg @yourlbb op Instagram

5 routes voor Le Meals Stroll in April

We hebben heel had gewerkt aan 5 hele coole Meals Walks voor April. De eerste twee weekenden zijn nu te koop! Hieronder de informatie die je moet kennen, maar lees ook de kleine lettertjes nog even helemaal onderaan deze weblog.

DATA: 
Paasweekend – 2, 3, 4 & 5 april
9, 10 & 11 april

TIJDEN: alle wandelingen starten op een zelfgekozen second tussen 12.00 en 16.00 uur bij de startlocatie (die staat huge). Daar krijg je je stempelkaart voor alle hapjes en drankjes. Je moet voor 19.00 uur bij de laatste cease geweest zijn.

DE ROUTES: uiterlijk de donderdag voor de wandeling krijg je de wandelroute die je hebt gekocht per mail toegestuurd met alle laatste informatie en suggestions voor onderweg.

► OOST / EAST:
Dit krijg je: 6 stops, 5 bites, 2 drinks
Over de route: 6,5 km, zonder stops 1.22 uur.
Eating places: The Foyer Fizeaustraat, Restaurant De Kas, Native Vendor, Bravour, Alba en Home of Watt.
Tickets: € 39,50 p.p. + (€ 1,- ticket-fee) Klik hier voor tickets >>

► ZUID / SOUTH:
Dit krijg je: 5 stops, 5 bites, 2 drinks
Over de route: 5 km, zonder stops 1 uur.
Eating places: BAR Baut. Van der Veen, Brasserie Bark, Bar Bonnie en Neni.
Tickets: € 39,50 p.p. + (€ 1,- ticket-fee) Klik hier voor tickets >>

► LAWA (Lange Wandeling): 
Dit krijg je: 7 stops, 7 bites, 1 drink
Over de route: 8,5 km, zonder stops 1.44 uur.
Eating places: BAUT Oost, In-between Burgers, Gebr. Hartering, Restaurant Slagerij de Beurs, Bambino, Paindemie en Escobar.
Tickets: € 45,00 p.p. + (€ 1,- ticket-fee) Klik hier voor tickets >>

CENTRUM & OUD-WEST: 
Dit krijg je: 6 stops, 5 bites, 2 drinks
Over de route: 6 km, zonder stops 1.17 uur.
Eating places: Jansz, Druis, Celia, Rouhi, Two Cooks Bar en Salmuera.
Tickets: € 39,50 p.p. + (€ 1,- ticket-fee) Klik hier voor tickets >>

► DE PIJP: 
Dit krijg je: 6 stops, 5 bites, 2 drinks
Over de route: 5,3 km, zonder stops 1.07 uur.
Eating places: Schotsheuvel, Brut de Mer, Arles, Paskamer, Sjefietshé en Yerba.
Tickets: € 39,50 p.p. + (€ 1,- ticket-fee)  Klik hier voor tickets >>

Lees ook dit voordat je een wandeling koopt:

  • Alle Meals Walks starten tussen 12.00 en 16.00 uur. De end is uiterlijk om 19.00 uur.
  • Zorg dat je je ticket uitprint of paraat hebt op je telefoon. Alle tickets voor Le Meals Stroll worden gescand.
  • Bij het startpunt van de wandeling krijg je de stempelkaart die recht geeft op de bites en drinks zoals gecommuniceerd.
  • Uiterlijk de donderdag voor de begin ontvang je een PDF met de wandelroute en laatste informatie over de startlocatie. Houd je inbox / spambox in de gaten, deze informatie wordt gestuurd vanuit updates@lefoodwalk.nl.
  • Heb je tickets gekocht through Ticketswap? Dan wordt de wandelroute bij de startlocatie naar je mobiele telefoon gestuurd.
  • Tickets zijn niet annuleerbaar en switchen tussen wandelroutes is niet mogelijk. Bij ziekte kun je je tickets verkopen through Ticketswap. Rain or shine, Le Meals Stroll gaat door.
  • Het doorgeven van dieetwensen is niet mogelijk en hier kan in verband met Covid-19 geen rekening mee gehouden worden. Ben je zwanger? Dan raden we een vegetarisch ticket aan. 
  • Le Meals Stroll is een take-away wandeling, we willen je vragen om niet voor de deur van het restaurant te blijven hangen in verband met handhaving.
  • Uiteraard gelden voor het wandelen van Le Meals Stroll de basisregels van de overheid rondom Covid-19. Je wandelt in groepjes van twee personen, houd 1,5 meter afstand en blijft thuis bij klachten. Vergeet ook je mondkapje niet.

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E book magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!